Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Anneler Günü'nde koruyucu ailelerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Anneler Günü'nde koruyucu ailelerle buluştu

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Anneler Günü\'nde koruyucu ailelerle buluştu

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü dolayısıyla koruyucu ailelerle bir araya geldi. Ailelerin çocuklarıyla ilgilenen Kızılkaya çifti, talepleri dinledi. Vali Kızılkaya, koruyucu aile hizmetine dikkat çekerek, tüm koruyucu ailelere teşekkür etti ve annelerin gününü kutladı. Programda çocuklara hediyeler dağıtıldı ve AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük de katıldı.

12.05.2024 18:09

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Anneler Günü dolayısıyla koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, aileleri İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Kızılkaya çifti, talepleri dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Kızılkaya, koruyucu aile hizmetine yönelik kamuoyunda farkındalığın daha da arttırılması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımıza anne baba sevgisini, şefkatini ve merhametini veren tüm koruyucu ailelerimize çok teşekkür ediyor, annelerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum."

Programda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programa, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Anneler Günü'nde koruyucu ailelerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement