Sinan Toprak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Sinan Toprak Seçim Sonuçları

Sinan Toprak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Karatay belediye başkan adayı olan Sinan Toprak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Karatay belediye başkan adayı olan Sinan Toprak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Karatay ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Sinan Toprak isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Konya Karatay adayı Sinan Toprak kimdir? Saadet Partisi Konya Karatay adayı Sinan Toprak yüzde kaç oy aldı?

Sinan Toprak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Karatay belediye başkan adayı olarak gösterilen Sinan Toprak Karatay ilçesinde % 3,29 oranında oy almıştır. Karatay ilçesinde % 3,29 oranında oy olan Sinan Toprak adlı Saadet Partisi adayı toplamda 5.589 adet oy sayısına ulaştı.

Sinan Toprak Kimdir?

Sinan Toprak Seçim Sonuçları

Sinan Toprak, 1983 yılında Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde doğdu. Konya Hocacihan İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Selçuk Universitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü bitiren Toprak, Tarım Makineleri Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. Halen Teknik Elemanlar Derneği Konya Şube Başkanlığını yürüten Toprak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Konya Karatay ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Sinan Toprak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement