Sinem'i Bulmak İçin 40 Bin Telefon Kaydı İncelendi - Son Dakika
Güncel

Sinem'i Bulmak İçin 40 Bin Telefon Kaydı İncelendi

Sinem\'i Bulmak İçin 40 Bin Telefon Kaydı İncelendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cesedi bulunan Sinem Yurdanur'u bulmak için 40 bin telefon kaydının tek tek dinlendiği açıklandı.

27.02.2013 00:43

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cesedi bulunan Sinem Yurdanur'u bulmak için 40 bin telefon kaydının tek tek dinlendiği açıklandı.

İnegöl ilçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, düzelediği basın toplantısında, "40 bin telefon görüşmesini inceledik. 40 bin telefon kaydı içerisinde en çok görüştüğü arkadaş gruplarını tespit ettik. Emrah Kaya çevresinde şüphelerin yoğunlaşmış olduğunu gördük, en son çete operasyonunda Emrah'ın intihar ettiğini biliyoruz. Cezaevinde yatan şahıslarla da görüştük. Bu görüşmeler neticesinde Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün desteği ile bugünkü noktaya gittik. Genç kızın cesedi, battaniyeye sarılmış, üzerine çarşaf geçirilmiş vaziyette uçuruma atılmış. Yaklaşık 30 saat süren aramalar neticesinde genç kızın cesedini yaprakların altında bulduk. Olay günü şu anda cezaevinde olan R.A. ile arkadaşı Emrah buluşmuş. Emrah R.A 'yı televizyon tamiri için eve götürmüş. R.A. bakıyor ki televizyon falan yok, odada bir kız cesedi var. Bunu kaldırıp atmak için götürüldüğünü öğrenince heyecanlanıyor, korkuyor, şoka giriyor. Ama Emrah'tan korktuğu için bu işi yapmak zorunda kalıyor. Emrah intihar edince biz psikolojıik destek verince olayı itiraf etti" diyerek, olayın nasıl aydınlatıldığını anlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinem'i Bulmak İçin 40 Bin Telefon Kaydı İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement