Şırnak'ta 10 Şehit - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 10 Şehit

Şırnak\'ta 10 Şehit

Şırnak Uludere'de yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 9 asker ve 1 geçici köy korucusu şehit oldu.

21.08.2012 19:39  Güncelleme: 08:41

Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 8 uzman çavuş, 1 uzman onbaşı ve 1 geçici köy korucusunun şehit olduğu açıklandı.

Şehitler, Jandarma Uzman çavuşlar S. Recep Güç, Gökhan Dokur, Altan Ceyhan, Süleyman Topal, Aziz Orman, Ali Doğan, Murat Ustaoğlu, Osman Çelik, Jandarma Uzman Onbaşı Atakan Çiller ve geçici köy korucusu Mehdi Tosun için bu akşam saatlerinde Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Basına kapalı yapılan törene Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Jandarma Genel Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral İlhan Bölük, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Güngör, askeri erken ve çok sayıda sivili vatandaş katıldı. Törenin ardından 9 askerin cenazesi helikopterle Diyarbakır'a gönderildi. Şehit köy korucusu Mehdi Tosun'un cenazesi ise Uludere'nin Gülyazı Köyü'ne götürüldü.

Şehit 9 asker, yarın sabah Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 10 Şehit - Son Dakika


Advertisement