Sivasspor Teknik Direktörü Carlos Galibiyetlere Dönmemiz Gerek - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos Galibiyetlere Dönmemiz Gerek

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos Galibiyetlere Dönmemiz Gerek

Sivasspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

27.09.2013 16:21

Sivasspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Adem Koçak dışındaki tüm futbolcular katıldı. Top kapma çalışması ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Teknik Direktör Carlos, antrenman sonrasında Elazığspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, Artık galibiyetlere dönmemiz gerekiyor. Mağlubiyetlerden sonra düzeltmemiz gereken şeyler var. Elazığspor karşılaşması, bunları düzeltip galibiyet almamız gereken bir maç. Çok zor bir maç olacak. Hafta içinde kupa maçı oynadılar fakat çok tehlikeli bir takımları var. Çok iyi oyuncuları var. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi sonuç almaya gideceğiz diye konuştu.

Kırmızı-beyazlıların yarın sabah yapacağı antrenmanala karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacağı ve öğle saatlerinde karayolu ile Elazığ'a gideceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Teknik Direktörü Carlos Galibiyetlere Dönmemiz Gerek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement