Son dakika haberi: Msb: Uzman Çavuş Cemil Yavaş Şehit Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi: Msb: Uzman Çavuş Cemil Yavaş Şehit Oldu

Son dakika haberi: Msb: Uzman Çavuş Cemil Yavaş Şehit Oldu
21.10.2022 16:14  Güncelleme: 17:05

Son dakika habere göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 Ekim’de Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Cemil Yavaş’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 Ekim'de Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Cemil Yavaş'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

MSB, bugün yaptığı açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş'ın şehit olduğunu duyurdu. Açıklama şöyle:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 5 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş. Cemil Yavaş, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: Msb: Uzman Çavuş Cemil Yavaş Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement