Son dakika gündem: Adana'da çeşitli suçlardan aranan 257 kişi yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Son dakika gündem: Adana'da çeşitli suçlardan aranan 257 kişi yakalandı

20.10.2020 09:48  Güncelleme: 09:58

Son dakika haberler... Adana'da polis ekiplerinin 12-18 Ekim'de yaptığı uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 257 kişi gözaltına alındı.

Adana'da polis ekiplerinin 12-18 Ekim'de yaptığı uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 257 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 12-18 Ekim'de genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla çeşitli uygulamalar yaptı.

Uygulamalarda, 60 ruhsatsız tabanca, 30 av tüfeği, bunlara ait 385 mermi ve kartuş ile 11 kurusıkı tabanca, 4 kesici alet, çalıntı otomobil, 12 motosiklet ve 2 elektrikli bisiklet ele geçirildi, haklarında yakalama kararı bulunan 257 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan, bu tarihlerde yasa dışı kumar ve bahis oynatıldığı tespit edilen 23 iş yerine de adli ve idari işlem uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: Adana'da çeşitli suçlardan aranan 257 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement