Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında

Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında

Konya'da kuyumcuyu soymak isteyen kişi ile dükkan sahibi arasında yaşanlar an be an kaydedildi.

26.06.2012 08:27  Güncelleme: 09:24

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir kuyumcuyu soymak isteyen bir kişi ile dükkan sahibi arasında yaşanlar güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

KONYA'nın Seydişehir ilçesinde 3 gün önce Ali Sağlam'a ait kuyumcu dükkanına motorsiklet kaskı ve tabancayla girerek soymaya çalışan şüpheli İ.D. Beyşehir ilçesinde yakalandı. İ.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Olay, 3 gün önce Konya'nın Seydişehir ilçesinde Ali Sağlam'a(60) ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. Motorsiklet kaskı ve tabancayla dükkana giren şüpheli Ali Sağlam'a tabanca doğrultarak tezgahtaki altınları istedi. Altınları vermek istemeyen Sağlam, şüpheliyle uzun süre boğuştu. Bu sırada dükkana giren diğer esnafları gören şüpheli motosikletiyle olay yerinden kaçmaşı başardı. Şüphelinin Ali Sağlam'la yaşadığı boğuşma anları ise dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler kaçan şüphelinin İ.D. olduğunu belirledi. İ.D.'yi takibe alan ekipler İ.D.'nin Konya'nın Beyşehir ilçesinde olduğunu belirledi. İ.D. polis ekipleri tarafından Beyşehir'de yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen İ.D. "hırsızlık ve gasp" suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement