'Sporun Gelişmesi Tesislerin Varlığıyla Mümkündür' - Son Dakika
Güncel

'Sporun Gelişmesi Tesislerin Varlığıyla Mümkündür'

\'Sporun Gelişmesi Tesislerin Varlığıyla Mümkündür\'

Gümüşhane'de yapılacak Kapalı yüzme havuzu ve Gençlik merkezi inşaatları için incelemelerde bulunan Gençlik Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı yetkilileri, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'yı ziyaret ettiler.

20.06.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaer Mahallesi'nde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü adına tapu kaydı bulunan Atatürk Stadı ile Karşıyaka Mahallesi'nde 5 bin 822,15 metrekarelik arsa spor tesisleri yapılmak üzere Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne devredildi.

Vali Dr. Yusuf Mayda Gümüşhane'de yapılacak tesisler için ilde eksikliği hissedilen spor aktivitelerine yeni bir boyut getireceğini belirterek; " İnsanların spor yapmasını sağlamak, yeteneklerinin geliştirilmesine yardımcı olmak ve sağlıklı kalabilmesi için spor yapmanın gerekli olduğu artık tüm toplum kesimlerince bilinmektedir. Spor tesisleri de, spor ortamının bir unsuru durumundadır. Sporun gelişmesi ve toplumda yaygınlaşması, tesislerin varlığıyla mümkündür. Spor yapılabilecek alanların çoğalması ile birlikte insanın yaptığı işten en yüksek seviyede verim alması kolaylaşacaktır. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sporun Gelişmesi Tesislerin Varlığıyla Mümkündür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement