Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'e Saldırı - Son Dakika
Güncel

Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'e Saldırı

Stockholm\'de Kur\'an-ı Kerim\'e Saldırı

İsveç'in başkenti Stockholm'de, İran asıllı bir kişi polis korumasında Kur'an-ı Kerim'i yakarak tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savundu. Bu olay, İsveç'te son zamanlarda Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirilen provokasyonlara bir örnek olarak gösterildi.

03.08.2023 15:44  Güncelleme: 19:21

İsveç'in başkenti Stockholm'de İran asıllı Bayrami Marjan isimli kadın Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenlendi. Tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini söyleyen kadın , kutsal kitabımızı mangalda yaktı.

MANGALDA YAKTI

Stockholm'ün Bromma bölgesinde bulunan Angbybadet sahilinde 47 yaşındaki İran asıllı Bayrami Marjan, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakarak tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savundu. Marjan, Kur'an-ı Kerim'i mangalda yakarken polis bölgede güvenlik önlemleri aldı.

BU KAÇINCI SKANDAL?

Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, 2022'de Paskalya tatili boyunca İsveç'in Malmö, Norköpin, Jönköping kentleri ile başkent Stockholm'de Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarını sürdürmüştü. Paludan, 21 Ocak'ta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde de Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Stockholm'de Irak asıllı Salwan Momika da Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Momika, 20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 Temmuz'da İsveç parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'e Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • nihat karayel: polislerle birlikte o kuranı yakanı . bir delikanlı müslüman çıksada hepsinin kafasına sıksa 38 2 Yanıtla
  • Katibe Epli: ALLAH sizin yaptıklarınızdan haberdardır. Kuranı kerimin her bir ayetine Kurban olun zalimler. Allah belanızı versin 27 4 Yanıtla
  • Davut poz: Sizin gibilerin Allah er yada geç hakkettiğini verir inşallah 22 2 Yanıtla
  • Muhammed Ali: Allah belanızı versin, bitmediniz gitti. 18 1 Yanıtla
  • Emre Tek: Allah birgün o eteşte sizi de yakacak bundan kaçamasınız.... 8 1 Yanıtla

Advertisement