Sultangazi'de İki Ayrı Hırsızlık Olayı Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de İki Ayrı Hırsızlık Olayı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Sultangazi\'de İki Ayrı Hırsızlık Olayı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Sultangazi'de biri işyerinden, diğeri ise park halindeki araçtan cep telefonlarının çalındığı 2 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. İlk olayda, bir tekstil atölyesine gelen şahıs, ofiste bulunan cep telefonlarını çalarak kaçtı. Diğer olayda ise sokakta yürüyen bir şahıs, arızalı olan aracın sürücüsünün dalgınlığını fırsat bilerek cep telefonunu çaldı.

10.08.2023 11:56

Sultangazi'de biri işyerinden, diğeri ise park halindeki araçtan cep telefonlarının çalındığı 2 ayrı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.

Sultangazi'de geçtiğimiz hafta 2 ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ilk olay Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde meydana geldi. 3 kişi olarak tekstil atölyesinin önüne gelen şahıslardan, hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi bodrum katında bulunan atölyeye girdi. Sözde iş aramak için gelen şahıs, ofis bölümünde masanın üzerinde bulunan cep telefonunu fark etti. Ofiste kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsız, cep telefonlarını cebine koyarak dışarı çıktı. Dışarıda bekleyen 2 kişiye eleman ihtiyacı olmadığını söyleyip çaldığı cep telefonlarıyla beraber olay yerinden ayrıldı. Aynı ilçenin Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana gelen bir diğer hırsızlık olayında sokakta yürüyen bir şahıs park halindeki camı ve sürücü kapısı açık olan hafif ticari aracı gördü. Aracın yanından biraz uzaklaştıktan sonra geri dönen şahıs, o esnada arızalı olan kapıyı tamir etmeye çalışan sürücünün dalgınlığını fırsat bilerek koltuk üzerindeki cep telefonunu çalarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık olayları çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de İki Ayrı Hırsızlık Olayı Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement