Cansel'in Tecavüzüne Göz Yuman Okul "İyiyim" Tutanağı Almış - Son Dakika
Güncel

Cansel'in Tecavüzüne Göz Yuman Okul "İyiyim" Tutanağı Almış

Öğretmeninin tecavüzüne uğradıktan sonra intihar eden Cansel ile ilgili kahreden detaylara ulaşıldı. Okul yönetimi, genç kızdan "Bir şeyim yok, iyiyim" tutanağı almış.

27.02.2016 08:47  Güncelleme: 09:16

Kayseri'de öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için intihar eden Cansel Buse Kınalı (17), Türkiye'yi kahretti. Skandal olayın perde arkası ise tüyler ürpertti. Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Cansel'in canına kıymadan önce yaşadıklarını anlattığı okul yönetiminin, olayı örtbas etmek için genç kızdan "İyiyim" tutanağı aldığı tespit edildi.

İNTİHAR EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Skandal, 17 Şubat'ta patlak verdi. Cansel, matematik öğretmeni Bayram Özcan'ın tecavüzüne uğradığı için intihar etti. Tutuklanan sapık öğretmen, suçunu itiraf ederken eğitimci maskesi takan zanlının en ağır cezayı alması için vicdanlar kenetlendi. Skandallar zinciri ise birbirini izledi.

TUTANAK TUTMUŞLAR

Cansel, canına kıymadan 2 gün önce yaşadıklarını okul yönetimine anlatırken baygınlık geçirdi. Okul yöneticileri ise genç kızı revire kapatıp, çağrılan ambulansı geri gönderdi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından görevden el çektirilip haklarında adli ve idari soruşturma açılan 5 okul yöneticisinin, revirdeki istirahati sürecinde Cansel'in hastaneye ve eve gitmeyi kabul etmediğine dair tutanak tuttuğu belirlendi.

"BİR ŞEYİM YOK, İYİYİM"

Yaşamına son veren Cansel Buse Kınalı'nın kendi el yazısıyla okul yönetimine, "Bir şeyim yok, iyiyim" diye yazı verdiği, bu yazının da halen gizli olarak devam eden soruşturma dosyasına konulduğu kaydedildi.

SINIFIN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Öte yandan Cansel'in sınıf arkadaşları, "Psikolojimiz bozuldu" diyerek 4. kattaki sınıflarının bir başka kata alınmasını istedi. Yeni lise yönetimi ise Cansel BuseKınalı'nın sınıf arkadaşlarının bu isteğini kabul etti. Lise son sınıf öğrencilerinin sınıfının 4. kattan birinci kata alındığı bildirildi. (Kaynak: Takvim)

Cansel\'in Tecavüzüne Göz Yuman Okul "İyiyim" Tutanağı Almış

Son Dakika Güncel Cansel'in Tecavüzüne Göz Yuman Okul 'İyiyim' Tutanağı Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • qamill: ALLAH korkusu olmali once insanda 48 1 Yanıtla
  • Hakan : Allah kahretsin öle öğretmeni 30 0 Yanıtla
  • asayiş: Asın bunu yapanları içeride 28 1 Yanıtla
  • erkan: okul yonetimi hakkariye sürülmeli 10 17 Yanıtla
    Cgn: Ne sürülmesi meslekten nen etmeleri lazim 18 0
  • Recep: TÜRKİYEDE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER SORUNU DEĞİL ÖĞRETMEN YETİŞMEME SORUNU VAR. 25 1 Yanıtla
  • serdar: torpille müdür ataması yapılırsa böyle olur 24 1 Yanıtla
  • mehmet ceylan: Böyle sanıkları koruyup kollayan şerefsizleride asın asın ki bir daha başka bir masumun kanına girmesinler 23 0 Yanıtla
  • Nafi: Olayda ihmali olanlardan amir memur fark etmez hepsinden hesabı sorulmalı ne demek iyiyim tutanağı öğretmenlik ucuz insanların elinde ayağa düşmemeli 19 0 Yanıtla
  • Recep: YILLARDIR TÜRKİYENİN SORURUNU EĞİTİM SİSTEMİ.EĞİTİMCİ YETİŞTİRECEK EĞİTİMCİLERİMİZ YOK.YILLARDIR YATTIK KALKTIK ATATÜRKLE ALLAHI TANITMADILAR BİZE ATATÜRKÜ TANITTIKLARI KADAR İLKOKUL 3. SINIFTA ATATÜRKÜN RESMİNİ YAPMIŞTIM ÖZENEREK YAPMIŞTIMKİ HEM TATMIZ DİYE HEM RESİM YAPMAYI SEVİYORDUM SNIFTA 55 KİŞİ RESMİMİ ÇOK BEYENDİ ÖĞRETMENİMİZ ATATÜRK GERİCİMİYOİ BU KAFASINDAKİ FES NE DİYE BENİ BAYA DÖVDÜ.eğitimci bu.türkiyenin sorunu atanamayan öğretmenler değil öğretmen yetiştirememek. 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement