Tekirdağ'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını

Tekirdağ'da bulunan bir geri dönüşüm tesisi yangına maruz kaldı. Yangın 3 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alınırken, tesis küle döndü. Yangın sırasında dron ile havadan çekilen görüntüler korku dolu anları gözler önüne serdi. Olayla ilgili sabotaj ihtimali sebebiyle soruşturma başlatıldı.

25.06.2023 01:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da alev alev yanan geri dönüşüm tesisi böyle görüntülendi

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da bulunan bir geri dönüşüm tesisi alevlere teslim oldu. Çıkan yangın 3 saate kontrol altına alınırken, fabrikadan geriye külleri kaldı. Korku dolu anlar dron ile havadan görüntülendi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçe sınırlarında kalan Karaağaç Organize Sanayi Bölgesine bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, geceyi gündüze çevirdi. Saat 22.30 civarında tesisin atık toplama deposunda başlayan yangın, gittikçe büyüyerek fabrikanın tamamını sardı.

Gece bekçilerinin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangına 4 su tankeri ve 1 arazöz ile Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında 3 saat boyunca müdahale eden ekipler, yangını güçlükle kontrol altına aldı.

Yangın esnasında olay yerine çağırılan 3 iş makinesi ise, alevlerin arasından geri dönüşüm atıklarını çıkararak yangının daha fazla büyümesini engelledi.

Olayda can kaybı olmaması tek teselli olurken, son zamanlarda ülke genelinde artan geri dönüşüm tesisi yangınlarının sabotaj ihtimali sebebiyle olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ\'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement