THY'nin Kokusu Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

THY'nin Kokusu Çıktı

THY\'nin Kokusu Çıktı
30.05.2013 15:37

Haber-kamera.THY'nin VIP, CIP salonları, bilet satış ofisleri, uçak içi ve diğer kurumsal ürünlerinde kullanacağı, TK 1933 adını verdiği kokusu bu gün düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Haber-kamera: Murat ÇAKIR - İSTANBUL DHA

THY'nin VIP, CIP salonları, bilet satış ofisleri, uçak içi ve diğer kurumsal ürünlerinde kullanacağı, TK 1933 adını verdiği kokusu bu gün düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Atatürk Havalimanı THY Dış Hatlar CIP Salonunda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan THY Kurumsal İletişim Etkinlikler Müdürü Yasemin Erdemir Güzeloğlu kokunun adı olan TK 1933'ün THY'nin 5 uçakla başladığı yıldan aldığını belirtti. Güzeloğlu, "Koku insanlık tarihi kadar eski. Biz de THY olarak kurumsal bir kokumuz olsun istedik. TK 1933 kullanacağımız marka kokusu olarak belirlendi" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan ve tasarımı hazırlayan MG Gülçiçek Yönetim Kurulu Başkanı Mişel Gülçiçek ise yaklaşık 15 ay süren bir çalışma sonunda kokuyu elde edebildiklerini belirterek, " Türkiye'nin en önemli değerlerinden biri olan THY'nin kurumsal kokusunu tasarlamak, üretmek ve değerli yöneticileri ve ekibiyle projeyi tamamlamak bizim için büyük mutluluk oldu. 1961 yılından bu yana sektörde esans üreticisi olarak faaliyet gösteriyoruz. Aynı zamanda 56 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu kokuyu üretirken THY müşterilerinin beğeneceği ve isteyeceği bir kokuyu hedefledik" diye konuştu.

5 KITADAN HAMMADE GELDİ.

THY yeni marka kokusu olan TK 1933 daha sonra özel bir şişe içinde üzerine örtülen kırmızı örtünün kaldırılması suretiyle misafirlere tanıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY'nin Kokusu Çıktı - Son Dakika


Advertisement