Trabzonspor'da Tekelioğlu ve Mandıralı Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Tekelioğlu ve Mandıralı Yemekte Bir Araya Geldi

Trabzonspor\'da Tekelioğlu ve Mandıralı Yemekte Bir Araya Geldi

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, görevden ayrılan Sadi Tekelioğlu ve bordo mavililerin yeni teknik sorumlusu Hami Mandıralı'yı yemekte buluşturdu.

21.01.2016 17:03

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, görevden ayrılan Sadi Tekelioğlu ve bordo mavililerin yeni teknik sorumlusu Hami Mandıralı'yı yemekte buluşturdu.

Mayıs ayına kadar Gençlik Geliştirme Teknik Koordinatörlüğü görevine dönen Sadi Tekelioğlu, 10 yaşından bu yana tanıdığı Hami Mandıralı'ya sarılarak yeni görevinde başarılar diledi. İki isim takımın son durumu hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

TEKELİOĞLU'NA PLAKET

Bu arada Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri de, Sadi Tekelioğlu ve ekibine plaket vererek hizmetleri için teşekkür etti. Usta, plaket töreninde yaptığı konuşmada, "Bu zor zamanda görev aldınız. Çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bizler sizlerin yanında olacağız. Sizlerin de yeni teknik ekibe gereken katkıyı sağlayacağını biliyoruz" dedi. Tekelioğlu da, Trabzonspor için her zaman yardımcı olacağını, zaten kulübün içinde birisi olduğunu vurguladı.

MUSTAFA KOÇ İÇİN TAZİYE MESAJI

Trabzonspor Kulübü, hayatını kaybeden işadamı Mustafa Koç için taziye mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinden yayınlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Türk iş dünyasının önemli ismi, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Tekelioğlu ve Mandıralı Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement