Trakya Kalkınma Ajansı ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Ahmetbey köftesinin markalaşması için işbirliği başlattı - Son Dakika
Güncel

Trakya Kalkınma Ajansı ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Ahmetbey köftesinin markalaşması için işbirliği başlattı

Trakya Kalkınma Ajansı ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Ahmetbey köftesinin markalaşması için işbirliği başlattı

Trakya Kalkınma Ajansı ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Ahmetbey köftesinin markalaşması için işbirliği protokolü imzaladı. Ahmetbey köftesinin markalaşmasıyla birlikte bilinirliğinin artacağına inanılan lezzetli ürün, coğrafi işaretli ürünler arasında yer alacak. Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusu yapılacak.

26.03.2024 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, "Ahmetbey köftesi"nin markalaşması için çalışma başlattı.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, oda binasında düzenlenen programda işbirliği protokolü imzaladı.

Cebelli, yaptığı konuşmada, lezzetiyle bilinen Ahmetbey köftesinin markalaşması ile bilinirliliğinin artacağına inandığını söyledi.

Coğrafi işaretli ürünlerin kente katma değer sağladığını belirten Cebelli, bu lezzetin gelecek kuşaklara aktarılması için gayret gösterdiklerini anlattı.

Şahin ise Trakya'da coğrafi işaretli ürün sayısının arttırılması için çalıştıklarını dile getirdi.

Protokol kapsamında gerekli çalışmaların ardından Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusu yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trakya Kalkınma Ajansı ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Ahmetbey köftesinin markalaşması için işbirliği başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement