Turgut Özal Aile Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Turgut Özal Aile Parkı Hizmete Girdi

Turgut Özal Aile Parkı Hizmete Girdi

Şanlıurfa'da Turgut Özal parkının açılışı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

29.06.2013 08:47  Güncelleme: 08:53

Şanlıurfa'da Turgut Özal parkının açılışı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Şanlıurfa'nın Osman Gazi Mahallesinde bulunan 8.Cumhur başkanı Turgut Özal parkının açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Ak Partisi Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Zeynep Özal, STK başkanlarının yanı sıra Binlerce mahalle sakinleri katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Şunları söyledi" Şanlıurfa'ya bu görünen parka yaklaşık 146 milyon gitti, bu Şanlıurfa'ya yapılması gerekirdi birlik ve beraberlikle başta sayın bakanımla birlikte bu mücadeleleri yapıyoruz dedi.

Daha sonra Konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise " Çok Anlamlı Bir Günde Anlamlı Bir Yerdeyiz Bu Park Turgut Özal Parkı, Belki 15,25 Yaşlarındaki Gençlerimiz Turgut Özal İsminin Ne Anlama Gerdiği Bilmiyorlardır. Şu Kısa Buluşmamızda Şunu Söylemek İstiyorum, Mutlaka Türk Siyasi Tarihini Okuyunuz, Turgut Özalın Türk Siyasi Tarihindeki Önemli Durumları Bundan Önceki Adnan Menderes Cumhur Başkanını, Merhum Turgut Özal'a Rahmet Eylesin,Özal Türkiye'yi Dünyayla,Dünyayı da Türkiye'ye Buluşturdu. Demokrasi Menderesle Başladı,Özalla Gelişti,Tayip Erdoğanla'da Anti Demokratik Unsurlardan Temizlenmeye Çalışılıyor.

onun için merhum Özal'ın adının yaşatılması gerekiyor bundan dolayı da sayın başkanımıza sossuz teşekkür ediyorum. diye konuştu.

yapılan konuşmaların ardından bakan çelik. Zeynep Özal,Vali Güvenç ile birlikte açılış gerçekleşti.

Düzenlenen açılış töreni şarkıcı gökselin verildiği muhteşem konserle son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgut Özal Aile Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement