Türk Büro-Sen Üyelerinden Çözüm Sürecine Bayraklı Tepki - Son Dakika
Güncel

Türk Büro-Sen Üyelerinden Çözüm Sürecine Bayraklı Tepki

Türk Büro-Sen Üyelerinden Çözüm Sürecine Bayraklı Tepki

Bartın'da, Türk Büro-Sen üyeleri çözüm sürecine tepki amacıyla çalıştıkları kurumlarda masalarına Türk bayrağı koydular.

19.04.2013 17:15  Güncelleme: 14:23

Türk Büro-Sen İl Temsilciliği'ne üye 120 memur görev yaptıkları Bartın Nüfus Müdürlüğü, Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü, Bartın Adliyesi, Sosyal Güvenlik Kurumu, Ticaret İl Müdürlüğü ve diğer kuruluşlarda masalarının üzerine Türk bayrağı koyarak, çözüm sürecine tepkilerini gösterdiler. Türk Büro-Sen Bartın İl Temsilcisi Serkan Bilgin, sendika olarak tepkilerini gösterdiklerini belirterek, "Bölücü başı ile yapılan görüşmelere inat, Akil adam olup gaflet içinde olanlara inat, sendikamıza bağlı işyerlerimizdeki üyelerimizin masalarını Türk bayrakları ile donattık. Sözde yetkili sendika olan Memur-Sen gibi bölücü başı ile yapılan görüşmelerde masanın öbür ucunda oturmadık" dedi.

Sendika olarak sessiz kalamayacaklarını söyleyen Serkan Bilgin, "Milli değerlerimiz örselenirken, teröristle yapılan görüşmelerle şehitlerimizin ruhu incinirken, Zonguldak'ta Türk bayrağı açan gençler hakkında tahkikat yapılırken sessiz kalamazdık. Devlet kurumlarının tabelalarından Türkiye Cumhuriyeti ibaresi silinmeye başlanmışken, Türk Büro-Sen olarak sessiz kalamazdık. Temsilciliğimize bağlı kurumlarda sendika üyelerimizin masalarının üzerine Türk bayrağı koyarak, tepkimizi gösterdik" diye konuştu. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Büro-Sen Üyelerinden Çözüm Sürecine Bayraklı Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement