Üç Büyükler Nikah Masasında - Son Dakika
Güncel

Üç Büyükler Nikah Masasında

Üç Büyükler Nikah Masasında

Adana’da, Galatasaray taraftarı gelin ile Fenerbahçe taraftarı damat resmi nikah törenine tuttukları futbol takımının formalarıyla geldi.

28.09.2015 16:10

Adana'da, Galatasaray taraftarı gelin ile Fenerbahçe taraftarı damat resmi nikah törenine tuttukları futbol takımının formalarıyla geldi. Üzerlerinde taraftarı oldukları Beşiktaş kulübünün forması bulunan arkadaşları da çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi içerisinde bulunan nikah salonunda renkli sahneler yaşandı. Galatasaray taraftarı gelin Merve Erol ile Fenerbahçe taraftarı damat Kubilay Yılmaz resmi nikah törenine tuttukları futbol takımının formalarıyla geldi. İlginç olan nikahın şahitleri Gökhan Yakut ve Feyza Demirci'nin de üzerinde taraftarı oldukları Beşiktaş kulübünün forması vardı.

Çift kendi nikahlarının kıyılacağı saati bekledikleri esnada yanlarına Kültür Merkezindeki bir etkinliğe katılmaya hazırlanan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar geldi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Başkan Karalar, üzerlerinde tuttukları futbol takımlarının formaları bulunan çiftle birlikte bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Karalar, her ne kadar İstanbul kulüplerini takip etseler de bir Adanalı olarak her zaman Adanaspor ve Adana Demirspor'un başarısı için çalıştıklarını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'la gerçekleşen futbol sohbetinin ardından FB taraftarı damat ve GS taraftarı gelinin BJK taraftarı şahitlerin huzurunda nikahı kıyıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üç Büyükler Nikah Masasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement