Urfalı Kick Boksçular Şimdi De Sırbistan Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Urfalı Kick Boksçular Şimdi De Sırbistan Yolcusu

Urfalı Kick Boksçular Şimdi De Sırbistan Yolcusu

Urfalı kick boksçular Sırbistan'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

04.08.2015 11:24

Isparta'da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Urfalı kick boksçular yine büyük bir başarıya imza attı. Türkiye şampiyonasında bir altın iki bronz madalya alarak Urfa'nın gururu olan sporcular, bu kez Sırbistan'da düzenlenecek dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Kick Boks Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun yönetimindeki Şanlıurfa Kick Boks Takımı Türkiye şampiyonasında bir altın iki bronz madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

İzmir'de yapılan K1 Rules Türkiye Şampiyonası'nda da birinci olan Urfalı sporcu Mevlana Altuntaş Isparta'da da yapılan Light Contact Kategorisinde de şampiyon olarak spor camiasından takdir aldı.

Türkiye Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek, "Şuanda Türkiye'nin gündemindeyiz. Dolayısıyla Şanlıurfa'mızı Türkiye'nin gündemine taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bir spor adamı olarak her şeyden önce gençlerimizi spora kanalize etmek, spor kültürü ve sevgisiyle tanıştırmakla iyi bir hedefi yakaladığımızı düşünüyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın yeteneklerini ve meziyetlerini geliştirilmesiyle beraber başarma azmini de çocuklarımıza aşılamak ve Türkiye'de çocuklarımızın da varoluşçuluk anlayışını destekleyici olmaya devam edeceğiz. Şuanda Kick Boks sporunda ilk üçteyiz ve bununla beraber artık çocuklarımız dünya ve Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazanmış durumdalar. Bizim yapmış olduğumuz başarı diğer branşlarımıza model olacak pozisyondadır. Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz Ekim ayında Sırbistan'da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi gururla temsil edeceklerdir. İki sporcumuzun da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ve şanlı bayrağımızı da iki sporcumuz göndere çektireceklerdir. Bizim bu başarılı çalışmalarımızda her zaman destekleyici bir unsur olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a ve ismini sayamadığımız birçok değerli spor adamına teşekkür ediyorum" dedi.

YILDIZ: SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Şanlıurfa'da sporun her alanda gelişebilmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getiren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "İzmir'de yapılan Türkiye şampiyonasında elde edilen başarıdan sonra Isparta'da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda da bu başarının tekrar edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Dolayısıyla Şanlıurfa'nın şuanda ki Türkiye'de spor arenasında ki prestij ve saygınlığı çok önemli yerdedir. Bu başarımız tesadüf değildir. Son dört yılda yapmış olduğumuz hummalı kısa orta uzun vadeli çalışmaların sonucudur. Artık dünya, Avrupa çalışmalarına sporcu ve antrenörlerimizi göndermekteyiz. Dolayısıyla bu da bizim ekipsel ve sistemli bir çalışmalarımızın karşılığıdır. Sırbistan'da yapılacak olan şampiyonada Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz'a başarılar diliyorum. Onlar bizi orada en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Allah sporcularımızın yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Kick Boksçular Şimdi De Sırbistan Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement