Uzman Çavuş Cinayetinde Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuş Cinayetinde Dava Açıldı

Bursa'da, tartıştığı uzman çavuş olan kocasını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen kadın hakkında müebbet hapis cezası istendi.

03.01.2017 12:41

Bursa'da, tartıştığı uzman çavuş olan kocasını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen kadın hakkında müebbet hapis cezası istendi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca uzman çavuş M.T'nin öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda M.T'nin eşi, şüpheli G.T. hakkında hazırlanan iddianame, Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilerek dava açıldı.

İddianamede, şüphelinin öldürme olayını tasarlayarak gerçekleştirmediği kanaatine varıldığı belirtilerek, zanlı hakkında müebbet hapis istendi.

Olay

Geçen yıl 7 Mayıs'ta merkez Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Gümüş Sokak'taki evlerinde Jandarma Uzman Çavuş M.T. (33) ile karısı G.T. (23) arasında tartışma çıkmış, G.T, tabancayla vurularak yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.T, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, cinayet zanlısı olarak eşi G.T. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuş Cinayetinde Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement