Vali Yardımcısı Armağan Önal İçin Veda Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Vali Yardımcısı Armağan Önal İçin Veda Yemeği Verildi

Vali Yardımcısı Armağan Önal İçin Veda Yemeği Verildi

İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı kararnameyle Aksaray ili Vali Yardımcılığı'na ataması yapılan Gümüşhane Vali Yardımcısı Armağan Önal için veda yemeği düzenlendi.

04.09.2013 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Özdenoğlu Konağı'nda Valilik personeli tarafından düzenlenen yemeğe Vali Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Vali Yardımcısı Armağan Önal ve eşi Hakim Burcu Yılmaz Önal ile Valilik bünyesinde çalışan kurum müdürleri ile Valilik personeli katıldı.

Vali Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Armağan Önal'ın üç yıl boyunca yaptığı görev süresince başarılı olduğunu ifade ederek, "Vali Yardımcımız işinde özverili ve ciddi bir mesai anlayışı sergilemiştir. Bu anlayışının yeni görev yerinde de devam edeceğini biliyorum ve bu da daha başarılı olmasına neden olacaktır. Aksaray Vali Yardımcılığı'nın kendisi için hayırlı olmasını dilerim. Umarım ileride daha iyi yerlerde kendisini göreceğiz" dedi.

Kendisi için düzenlenen veda yemeği için teşekkür eden Vali Yardımcısı Armağan Önal ise yaptığı konuşmada, " Gümüşhane'ye atandığımda Gümüşhane'nin nasıl bir insan yapısı olduğu bilerek geldik ve gerçekten umduğumuzu da bulduk. Eşim ve ben geldiğimiz günden itibaren Gümüşhane'de huzurlu günler geçirdik. Gümüşhane bizim için özel bir şehir olacak. Çünkü kızımız da burada dünyaya geldi. Çalıştığım süre içerisinde mesai arkadaşlığı yaptığım herkese teşekkür ederim." diyerek duygularını dile getirdi.

Valilik personeli adına Vali Dr. Yusuf Mayda tarafından Vali Yardımcısı Armağan Önal'a hediye verilirken, eşi Hakim Burcu Yılmaz Önal'a çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yardımcısı Armağan Önal İçin Veda Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement