Vladimir Putin'in Başbakan Adayı Yine Dmitriy Medvedev - Son Dakika
Güncel

Vladimir Putin'in Başbakan Adayı Yine Dmitriy Medvedev

Vladimir Putin\'in Başbakan Adayı Yine Dmitriy Medvedev

Vladimir Putin, mart ayında dördüncü kez kazandığı seçimlerin ardından dün yemin ederek 6 yıllık yeni iktidar dönemini resmen başlattı. Putin, başbakan görevinde tekrar şimdiki Başbakan Dmitriy Medvedev'i görmek istediğini ilan etti.

08.05.2018 09:27  Güncelleme: 09:28

Rusya'yı 2000 yılından bu yana yöneten Vladimir Putin, mart ayında dördüncü kez kazandığı seçimlerin ardından dün yemin ederek 6 yıllık yeni iktidar dönemini resmen başlattı. Putin, törenden birkaç saat sonra başbakan görevinde tekrar şimdiki Başbakan Dmitriy Medvedev'i görmek istediğini ilan etti.

''HAYATIMI ÜLKEME ADADIM''

33 kelimeden oluşan yemin metnini anayasaya el basarak okuyan Putin, daha sonra bir konuşma yaparak "Hayatımı ülkeme adadığımdan herkes emin olsun. Dün böyleydi, ileride de böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Vladimir Putin'in Başbakan Adayı Yine Dmitriy Medvedev

''BAŞBAKANLIK GÖREVİNDE TEKRAR DMİTRİY MEDVEDEV'İ GÖRMEK İSTİYORUM''

Putin, törenden birkaç saat sonra başbakan görevinde tekrar şimdiki Başbakan Dmitriy Medvedev'i görmek istediğini ilan etti. Rusya'da bir süredir Putin'in, başbakanlığa geçtiği 2008-2012 yılları arasında Rusya Devlet Başkanı olan şimdiki Başbakan Dmitriy Medvedev'i görevden alabileceği konuşuluyordu. Yerine de Maliye Bakanı Aleksey Kudrin'in getirilecebileceği söyleniyordu.

Son Dakika Güncel Vladimir Putin'in Başbakan Adayı Yine Dmitriy Medvedev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement