Yasa Dışı Sınır Geçişleri - Son Dakika
Güncel

Yasa Dışı Sınır Geçişleri

Yasa dışı geçiş yapmaya çalışan Türkiye-Suriye sınırında 748, Ege Denizi'nde ise 185 kişi yakalandı.

10.01.2016 13:44

Yasa dışı geçiş yapmaya çalışan Türkiye- Suriye sınırında 748, Ege Denizi'nde ise 185 kişi yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, TSK'nın günlük faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birliklerince dün 747 kişi Suriye'den Türkiye'ye, bir kişi de Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunurken yakalandı.

Ege Denizi'ndeki kara sularda ise 185 kişi gözaltına alındı.

Suriye sınırında 7 bin 460 paket sigara,15 kilogram çay, dört büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince dün Aydın'ın Didim ilçesinde Tekağaç Burnu açıklarında bir lastik bot içinde 50, İzmir'in Dikili ilçesi Bademli açıklarında bir fiber tekne içinde 10 ve Kıllık Burnu açıklarında bir lastik bot içinde 16 kaçak göçmen kurtarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yasa Dışı Sınır Geçişleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement