Yeni Yıla 'Burlesque Show'la Giriyoruz - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıla 'Burlesque Show'la Giriyoruz

Yeni Yıla \'Burlesque Show\'la Giriyoruz

Terasta atıştırmalıklar ve Lady Lou'dan benzersiz bir Burlesque show.

10.12.2012 16:31

Üç ayrı DJ'den yeni yıla uygun eğlenceli müzikler, üçüncü katta Balkan partisi, isteyene yılbaşı yemeği, isteyene gece yarısından sonra terasta atıştırmalıklar ve Lady Lou'dan benzersiz bir Burlesque show... Hepsi Ghetto'da.

Derler ki, yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş. Bu durumda eğlenmek şart! Ghetto'da sizi güzel mi güzel hareketli mi hareketli bir parti bekliyor! Her katta ayrı bir eğlence, her katta ayrı bir coşku hem de sadece tek bir biletle! İster yemeğinizi de Ghetto'da yiyin ister sadece eğlenceye gelin. Yarışma ve sürprizlere ise mutlaka hazırlıklı olun! Gece geç saatte terasta çorba çeşitleri ve sucuk-ekmek ile mutluluğa giden yol midemizden de geçecek ve yeni yıla güzel, eğlence dolu bir merhaba diyeceğiz!

Ünlü Burlesque Yıldızı Lady Lou!

Avrupa'nın en önemli Burlesque dansçılarının bağlı olduğu Cirque Rouge'un en önemli isimlerinden, ödüllü Lady Lou'dan kanınızı kaynatacak bir Burlesque şov...

DJ'lerle dans dans dans!

Murat Erülken, Orkun Tunç ve Elif Müftüoğlu'nun DJ setinin başında olacağı yılbaşı gecesinde 70'ler, 80'ler, 90'lar, günümüz hitleri ve dans remix'lerinden hip-hop, R&B, pop chart hit'lerine kadar birçok tarzın en beğenilen parçalarıyla sabaha kadar dans...

Metto'da yemek

Ghetto mutfağından damakları şenlendirecek bir yılbaşı menüsü:

Peynir tabağı, ordövr tabağı (zeytinyağlı yaprak sarma, haydari, enginar, taze fasulye, imam bayıldı, patlıcan salatası, mercimek köftesi), ara sıcak (koşinya, mozarella kroket), iç pilavlı portakal soslu hindi ve tatlı (incir tatlısı ve mini Ghetto pasta)

Session'da Balkan partisi

Balkanlar'dan misafirlerimizin ağırlıkta olacağı, eğlenceli Balkan müziklerinin çalınacağı apayrı bir atmosfer.

Terasta gece geç saat ziyafeti

Bolca alkol tüketildi, mideler kazınıyor. O zaman terasa buyrun, sucuk ekmek ve çorba çeşitleri sizi bekliyor.

31 Aralık Pazartesi

Fiyat: 50 TL (1 kadeh Prosecco dahil)

150 TL (Yemek + 2 yerli içki + 1 kadeh Prosecco dahil)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıla 'Burlesque Show'la Giriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement