Yeşil, Paralel Yapı'yı Yeniçerilere Benzetti - Son Dakika
Güncel

Yeşil, Paralel Yapı'yı Yeniçerilere Benzetti

Yeşil, Paralel Yapı\'yı Yeniçerilere Benzetti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Abdullah Yeşil, 'Paralel Yapo'yı Yeniçeri Ocağı'na benzeterek bu oluşumun yok olacağını söyledi.

01.03.2015 14:03

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Abdullah Yeşil, son olarak katıldığı bir televizyon programında paralel yapı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Hükümetin oluşumu ortadan kaldırabilmek için yoğun mücadele ettiğini söyleyen Yeşil, paralel yapıyı Yeniçeriye benzetti.

Yeşil, "Paralel yapının sonugeçmişte Yeniçerilerde olduğu ortadan kaldırılarak nihayete erdirilecektir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisinin öğrencilik yıllarındaki hocası olduğunu da sözlerine ekleyen Yeşil, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Prof. Dr. Ömer Dinçer Marmara Üniversitesi'nde bizim hocamızdı. Biz bu insanlardan ders alarak bu inanca sahip olduk. Şimdi şöyle düşünün hiçbir yerde hiçbir devlette hiçbir zaman hiçbir kurum kendine paralel, kendi yerine bir kurum kabul edemez.

Bakın Yeniçerilerin sonunu gördünüz, Yeniçeriler kazan kaldırdı. Kazan indirdi, kazan kaldırdı. Devlet baktı ki olacak gibi değil. Ne yaptı, devlet bir gün bir gece aniden halkla beraber karar ve el ele vererek bir Yeniçerileri topa tutarak yok etti.

KÜRESEL GÜÇLER DEFEDİLECEKTİR

İstanbul'da şunu söylerler en kıymetli antika Yeniçeri Mezar Taşları'dır. Ve o mezar taşları bile kılıçtan geçirilmiş, yok edilmiştir. Mezar taşları da yoktur. Yani Paralel Yapıların sonucu bunlar gibi olacaktır. Parelel Yapıların saldırıları tek değildir. Bunun arkasında küresel bir güç, küresel akıl vardır. Onun için bizde Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın vatanımızın yanında yer aldık.

Ben şunu kabul edemiyorum bu ülkeye bu insanlara ihanet edenlerin hiçbir zaman bu ülkede yeri olmayacak ve olamaz diyorum. Düşünsenize bu ülkenin Dışişleri Bakanı ve Başkan ülkenin sorunları ile ilgili çok gizli konuları konuşurken siz onları deşifre ediyorsunuz aleni olarak yayınlıyorsunuz ve yayından önce bir yerlere veriyorsunuz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yeşil, Paralel Yapı'yı Yeniçerilere Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement