Yüksekova'da Çatışma: 1 Polis Şehit (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüksekova'da Çatışma: 1 Polis Şehit (2)

Yüksekova\'da Çatışma: 1 Polis Şehit (2)
17.04.2016 20:49

Şehit POLİS TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDIHakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Sinan Kunduracı, Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda düzelenen törenle memleketine gönderildi.

Şehit POLİS TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Sinan Kunduracı, Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda düzelenen törenle memleketine gönderildi.

Törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, 6'ncı Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, kurum amirleri, askerler ve polisler katıldı. Tören, şehidin öz geçmişinin okunması ve saygı duruşuyla başladı. İl Müftüsü yadımcısı Faruk Gürbüz'un dua okumasının ardından şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu tören mangası tarafından omuzlarda taşınarak uçağa götürüldü.

Bu sırada özel hareket polislerinden oluşan bir grup, şehit arkadaşları Sinan Kunduracı'nın tabutunu taşımak için uçağa koştu. Özel Hareket polisleri tabutu bir süre taşıdıktan sonra tekbirler eşliğinde uçağa bıraktı. Şehit özel harekat polisi Sinan Kunduracı askeri uçakla memleketi Aksaray'a gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Çatışma: 1 Polis Şehit (2) - Son Dakika


Advertisement