Yusuf Çim; 'Burak' İçin Hayat Başka Benim İçin Başka - Son Dakika
Güncel

Yusuf Çim; 'Burak' İçin Hayat Başka Benim İçin Başka

Yusuf Çim; \'Burak\' İçin Hayat Başka Benim İçin Başka

Model, fotomodel, şarkıcı, 'Çilek Kokusu'nda oynayan Yusuf Çim, canlandırdığı 'Burak' karakteri ile yaşam tarzlarının birbirinden çok uzak olduğunu söyledi.

14.10.2015 09:51

Model, fotomodel, şarkıcı, 'Çilek Kokusu'nda oynayan Yusuf Çim, canlandırdığı 'Burak' karakteri ile yaşam tarzlarının birbirinden çok uzak olduğunu söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında 'Çilek Kokusu' dizisinde oynayan Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz soruları yanıtladı. 2009 yılından itibaren modellik ve fotomodellik yapan, 2013 yılı Ağustos ayında 'Olsun Bi Kere' isimli albümünü çıkaran, 'Ezra' dizisinden sonra kamera karşısına geçen Yusuf Çim, 'Çilek Kokusu'nda 'Burak' karakterini canlandırdığını söyledi. Yusuf Çim, çekimlerin çok keyifli geçtiğini anlatırken, şöyle dedi:

"Burak'ın neşeli, eğlenceli, çapkın, tatlı dilli, birçok özelliği var. Burak anlatılmaz yaşanır zaten. Yusuf Çim, kesinlikle 'Burak' gibi değil. Ben daha sakin, kendi halinde, daha programlıyım. Sabah kalkmam, akşam yatmam, spor, yemek saatlerim bellidir. Burak için hayat çok başka, benim için çok başka."

MERT EKIN DAYMAZ: YAPAMAM DERDİM

Hollanda'da 25 yıl önce dünyaya gelen, Best Model of World yarışmasında 3'üncü olan Türk uyruklu oyuncu manken Mert Ekin Daymaz da, 'Not Defteri' dizisinden sonra oynadığı 'Çilek Kokusu'nda yoğun ancak, 'Tatlı yorgunlukları' olduğunu söyledi. Daymaz, "Oyunculuk yapmak ister misin' dediler. Denemek istedim. 'Kameraların önünde hiç yapamam' derdim. 2.5 ay eğitim aldıktan sonra bu işi sevmeye başladım ve 'Not Defteri' dizisinde başrol teklifi geldi, kabul ettim. Çok keyifli projeydi, çok şey öğrendim orada" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yusuf Çim; 'Burak' İçin Hayat Başka Benim İçin Başka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement