Yüz Okuma Uzmanı, Orhan Şimşek'in Yüz Hatlarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Yüz Okuma Uzmanı, Orhan Şimşek'in Yüz Hatlarını İnceledi

Babasını boğazını keserek öldüren Şimşek'in yüz hatlarını inceleyen Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı Sevgi Karaca, "Yüz hatları olacakları önceden haber verici nitelikte" dedi.

06.04.2015 12:41  Güncelleme: 12:56

Haberler.com - Olgun KIZILTEPE Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, babasını defalarca bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren dizi oyuncusu 30 yaşındaki Orhan Şimşek, cinayeti nasıl işlediğini jandarmaya anlattı. İhtiyaç gidermek için yol kenarında durduklarını belirten Orhan Şimşek, "O sırada içimden bir ses bana 'babanı öldür yanımıza öyle gel' diye seslendi. Ben de bagajdaki bıçağı alıp, babamı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Türkiye'yi sarsan cinayetin yankıları devam ederken Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı Sevgi Karaca, Şimşek'in yüz hatlarına ilişkin yaptığı analizde çarpıcı detaylara yer verdi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli gibi birçok ünlü ismin yüz analizini yapan Karaca, Şimşek'in yüz hatlarının olacakları önceden haber verici nitelikte olduğunu belirtti.

"GÖRDÜKLERİM BENİ ŞAŞIRTMADI"

Cinayeti öğrenir öğrenmez Şimşek'in yüz hatlarını incelemeye aldığını belirten Karaca şu değerlendirmelerde bulundu: "Gördüklerim beni şaşırtmadı tabi ki. Çünkü, Orhan Şimşek'in birçok yüz hattından zor bir çocukluk, zor bir ergenlik, sertlikle yetiştiriliş, kurallara uymama, baba ile yaşanılan sorunlar, ani öfkelenme, yüksek testosteron, dürtüsellik, sabırsızlık, ani karar verme, ani kızgınlık, otoriteye karşı gelme, realiteden uzaklaşma, bağımlı ve takıntılı gibi birçok karakter özelliklerini okumak mümkün.

"ÇOCUKLUĞU BASKI ALTINDA GEÇMİŞ"

Çin Yüz Okuma Sanatı'nda çocukluk kulaklardan okunur. Orhan Şimşek'in her iki kulağında da kenar kıvrımlarının düzleştiği alanların olması, çocukluğunun baskı altında zor geçtiğini gösterir. Kulaklarının geniş olması risk alabildiğinin işareti. Kulak memesinin baştan ayrık olması, aileden bağımsız olma özelliğini ele veriyor. Orhan Şimşek bağımsızlığına düşkün birisi.

"BEDENİNDE TESTOSTERON DÜZEYİ YÜKSEK"

Saç çizgisi ergenlik hakkında bilgi veren önemli bir yüz hattıdır. Saç çizgisinin alnına doğru iki çıkıntı yaptığını görüyoruz. Bu özellik sert bir ergenlik geçirilmiş olduğunun kanıtıdır. Saçlardaki geriye doğru açılma, hem yüksek düzeyde testosteron yani fazladan dürtüsellik ve tutku göstergesidir. Yüzünde testosteron düzeyini ele veren başka yüz hatları kaşlar ve kaş kemiği, çene ve çene kemikleridir. Bu hatların öne çıkması onun bedeninde testosteron düzeyinin yüksek olduğunu gösterir.

"ŞİMŞEK, DUYGUSAL PATLAMALAR YAŞAYAN BİRİ"

Orhan Şimşek'in şakakları içe çökük. İçe çökük şakaklar bağımlılığa yatkınlığı işaret ederler. Eğer bağımlılığa yatkınlık, çocukken ele alınıp değerlendirilseydi, önlem almak mümkün olabilirdi. Kaşlar, özgüven, gayret, dürtüsellik özelliklerini ele veren yüz hatlarımızdandır. Orhan Şimşek'in kaşları kalın, ortası ters "v" şeklinde, uçları kısa ve sivri. Tüm bu özellikler kendisinin hızlı ve içgüdüsel olarak düşünmeden hemen harekete geçtiğinin ve saman alevi gibi parlayıp sönen duygusal patlamalar yaşayan biri olduğunun belirtisidir.

"YÜZ HATLARI RAHATSIZLIKLARINI ELE VERİYOR"

Özellikle kaş kemiğinin çıkık olması otoriteyi sevmediğinin, kendisine ne yapması gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmadığının belirtecidir. İki kaş arasındaki çizgiler de işte bu duygular nedeniyle yapılan hareketler sonucunda oluşurlar. Orhan Şimşek'in psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilmiş. Çin Yüz Okuma Sanatı ile bir kişinin yüz hatlarına bakarak hangi psikolojik rahatsızlıklara eğilim olabileceğini söyleyebiliriz.

İşte Orhan Şimşek'in yüz hatlarının söyledikleri:

- Kötü kararlar sonucunda duyulan kızgınlık, öfke, sertlik, kırılganlık, hayal kırıklığı ile depresyona eğilim

- Bağımlılığa eğilim

- Düşünmeden hemen eyleme geçme

- Kendini ve başkalarını affedememe

- Önyargılı olma, esnek olamama

- ADD, ADHD: hiperaktivite

Doğuştan genetik özelliklerimizle dünyaya geliyoruz. Genetik mirasımız bir kader değil aslında. Düşünce ve duygu kontrolü yapabilmek öğrenilebilir süreçler. Okullarımızda bu konuya yönelik dersler konularak çocuklarımıza bu süreçler öğretilebilir. Genetik miras kader olduğu zaman da ortaya çıkan tablo bu olaydaki gibi hiç de iç açıcı olmuyor tabi ki."

Yüz Okuma Uzmanı, Orhan Şimşek\'in Yüz Hatlarını İnceledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yüz Okuma Uzmanı, Orhan Şimşek'in Yüz Hatlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Mrt : Önceden niye okumadın bu adam hergün TV'lerde niye uyarmadın babasını 37 1 Yanıtla
  • metin: Baba katilini idam edin 5 29 Yanıtla
  • yorumcu: madem öyle yüzünden her şey belli oluyodu da bu adam ekranlara çıkıyo o zaman niye okumamış yüz hatlarını bu adam birine zarar verecek dememiş. amma saçma haber 22 1 Yanıtla
  • Kaann ç: He he he Bravo çok iyi bilmiştim ne uzmanmış.Halk bakınca bilmiyor ,uzman biliyor bre bre ...La kardeşim ne cahilhaber yapıyorsunuz.Adam bipolar bozukluğu var.oda iki uçluymuş.Bu hastalık hapini aksatmadan kullanırsa fazla bir sıkıntı yok.ama kuullanmassa her an hem kendine hem yakına zarar vere bilir.Siz bu hastalığın proffosörünü çıkarın konuşturumda kamuya faydalı bu durumdaki hastalarımıza çözüm ve tedavi yolu bilinsin... 20 1 Yanıtla
  • sadece: yazıktır günahtır o baba seni büyüttü bu yaşa getirdi sende onu öldürdün şimdi sana ömür boyunca baba katili diyecekler . . bu dünyaya bir kere geliyorsun ve bir kere ölüyorsun Allah bizleri senin gibiler den yapmazsın [amin] 10 8 Yanıtla
  • .....sezar....: Kenan imirzalioglu da mi aynı yani.... ne alaka uzman yaa 16 1 Yanıtla
  • husamettin: Ortalık KOC dan gecilmezken bide yüz okuma koçu cikdi hadi bakalım 13 3 Yanıtla
  • metafizik: ozaman eşek kulağına bakarsak seri katil çıkar 13 1 Yanıtla
  • Ayonix: Arkadaslar ben 17 senedir yapay beyin aglarini bilgisayarda implement ederek yuz tanima yapan birisiyim. Bu varsayimin %80 i statistiksel yaklasim. Geri kalanda atis. Bir nevi fal bakmis arkadasimiz. Bir kisinin gecmisi oyle okunmaz. Kulak memesinin kapali acik olmasi da bagimsizlikla alakasi yok. Kulak cizgileri ise iklim ve yasanan mekana gore degisir. Ince cene ice cokmus elmaciklarda kisinin zayifligina gore degisir ve genelleme yapilamaz. Bunlar dogmadan once sabitlenir dogum sonrasi sadece orantilari sabit sekilde buyume yapar kafatasi ile ayni oranda. 11 1 Yanıtla
  • Ali: Yalancının yaşananları bende anlatırım sana resmimi gönderiyimde bide benim Yüzümü oku bakalım Allah'ım sen büyüksün :))) 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement