
ISPARTA’dan Ankara’ya elma taşıyan kamyonet, Ankara’nın Polatlı ilçesi çıkışında sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucunda devrildi.
Aynı istikamette seyreden 6 araç ise buzlanan yolda durmak isterken zincirleme olarak birbirine girdi. Kazada bir kişi öldü, biri ağır 4 kişi de yaralandı. Zincirleme kaza, Polatlı-Ankara karayolunun 18’inci kilometresinde meydana geldi. Yavuz Selim Başkal idaresindeki 06 AE 4514 plakalı elma yüklü kamyonet, aşırı hız ve buzlanmadan dolayı kayarak devrildi.
Hurda yığınına döndü
Yakup Yıldız idaresindeki 71 DZ 953 araç, Raşit Yıldırım idaresindeki 06 FTD 57 araç, Kerim Sal’ın kullandığı 16 Y 4856 plakalı kamyon ve 16 ZU 213 plakalı Kemal Verim idaresindeki kamyon, 35 DYT 36 plakalı Vedat Yilen idaresindeki kamyon kaza yerine geldiğinde güçlükle durabildi. Arkadan gelen Tamer Polat yönetimindeki 16 ZV 438 plakalı kamyon ise araçlara hızla çarptı. Zincirleme kazada, önü hurda yığınına dönen kamyondaki Özer Pınarcı olay yerinde öldü.
Son Dakika › Güncel › Zincirleme Kazada Bir Ölü Altı Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?