Zombiler Şehre İndi - Son Dakika
Güncel

Zombiler Şehre İndi

Zombiler Şehre İndi

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 9.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kortej geçişi ile başladı.

19.06.2012 16:15

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kortej geçişi ile başladı. Korteje Dinopark'ta yer alan 'Korku Parkı' sanatçıları zombiler,terk edilmiş tımarhane, katil kasap, çılgın doktorlar gibi korku gösterileri ilgiyle izlendi.

Kemer 9. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali korteji Kemer 1 girişinden başlayıp, Deniz Caddesi'nin ardından stadyumda sona erdi. Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün halkı selamladığı kortejde, ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, sinema oyuncusu Salih Güney, ünlü sanatçı Safiye Soyman, Koray Çapanoğlu ve Seyyal Taner de yer aldı.

Renkli kostümleriyle gösteriler yapan animasyon ekipleri ilgi çekti. Kortejde, Kemer'in Göynük beldesinde bulunan Dinopark'taki 'Korku Parkı' sanatçıları zombi olarak, terk edilmiş tımarhane, katil kasap, çılgın doktorlar gibi gösterilerle ilgi çekti.

Kortej sırasında kamyon üstünde köpük partisi yapan animatörler, yol kenarında park halinde bulunanüstü açık spor otomobili köpük içinde bıraktı.

Kortejin ardından, genç sanatçı Murat Boz hayranları ile konserde buluştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zombiler Şehre İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement