Zonguldak - 8 Yaşındaki Çocuk Ishal Şikayetiyle Gittiği Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - 8 Yaşındaki Çocuk Ishal Şikayetiyle Gittiği Hastanede Öldü

8 yaşındaki çocuk ishal şikayetiyle gittiği hastanede öldüZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Halil İbrahim Yılmaz, hayatını kaybetti.

11.03.2017 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 yaşındaki çocuk ishal şikayetiyle gittiği hastanede öldü

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Halil İbrahim Yılmaz, hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Gülüç Beldesi'nde oturan İsa Yılmaz, ishal ve kusma rahatsızlığı nedeniyle ilkokul öğrencisi oğlu Halil İbrahim Yılmaz'ı, Özel Anadolu Hastanesi'ne götürdü. Yapılan muayenede Yılmaz'a iddiaya göre; bronşit tanısı kondu. Acil Servis'te serum takılan Yılmaz, bir süre sonra fenalaştı. Küçük çocuk, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna konuldu. Çocuklarının ölüm haberini alan Yılmaz ailesi sinir krizi geçirdi. 32 yaşındaki Hatice Yılmaz, oğlunun cansız bedenini son kez gördükten sonra "Ayakları sıcacık, doktor çağırın, belki yaşıyordur" diyerek gözyaşı döktü.

34 yaşındaki İsa Yılmaz ise dün akşamdan itibaren başlayan kusma ve ishal şikayetiyle sabah saatlerinde hastaneye geldiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Doktor E.D ' den randevu aldım. Tahlil ve akciğer filmi istedi. Ciğerlerinde bronşit olduğunu söyledi. İlaç yazdı. İlaçları aldım ve acile geldim. İlaç vurulacağı zaman doktora söylemedim ama görevliye antibiyotiğin dokunduğunu söyledim. 'Avil isimli ilaç verelim' dedim. Görevli bana doktorun yazmadığını söyleyince ben eczaneden alacağımı söyledim.Serumu vermeye başladıklarında ben dışarıya çıktım. Hanım 'çabuk gel' diye beni aradı. Baktım çocuk mosmor. Hastane görevlileri hakkında şikayetçi olacağım." Yapılan otopsinin ardından Halil İbrahim'im cenazesi ailesine teslim edildi. Hastene yöneticileri ise konu hakkında bilgi vermedi.

Zonguldak - 8 Yaşındaki Çocuk Ishal Şikayetiyle Gittiği Hastanede Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - 8 Yaşındaki Çocuk Ishal Şikayetiyle Gittiği Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement