Zonguldak Üniversite Öğrencilerinden Askere Destek Videosu Hd - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Üniversite Öğrencilerinden Askere Destek Videosu Hd

Üniversite öğrencilerinden askere destek videosuZONGULDAK'ta Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü operasyona katılan askerle destek ve üniversite öğrencisi arkadaşlarının ağabeyi uzman çavuş Rıdvan Çelik'in doğum gününü kutlamak için...

07.04.2018 16:49

Üniversite öğrencilerinden askere destek videosu

ZONGULDAK'ta Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü operasyona katılan askerle destek ve üniversite öğrencisi arkadaşlarının ağabeyi uzman çavuş Rıdvan Çelik'in doğum gününü kutlamak için çektiği video beğeni topladı.

BEÜ öğrencileri, Afrin bölgesindeki operasyona katılan askerlere destek olmak için bir video hazırladı. 'Afrin'e mesaj' yazısıyla başlayan videoda, üniversitede eğitim gören gönüllü 200'e yakın öğrencinin Farabi Kampüsü önünde Türk bayrağı eşliğinde hep birlikte Alay Marşını okudu. Ardından BEÜ Atatürk Düşünce Topluluğu Başkanı Samet Kürkçü askerlere 'yanınızdayız' mesajını gönderdi. Video sonunda ise üniversite öğrencisi Bahar Çelik'in ağabeyi jandarma uzman çavuş Rıdvan Çelik'e sürpriz yapılarak doğum günü kutlandı. Öğrencilerin videosu sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

Zonguldak Üniversite Öğrencilerinden Askere Destek Videosu Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Üniversite Öğrencilerinden Askere Destek Videosu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement