1 Ton Maraş Dondurması Yüzlerce Vatandaşa Ücretsiz Olarak Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

1 Ton Maraş Dondurması Yüzlerce Vatandaşa Ücretsiz Olarak Dağıtıldı

1 ton Maraş dondurması yüzlerce vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldı Vatandaşlar hem serinledi hem de dondurmacıların gösterileri ile eğlendiKOCAELİ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.

02.09.2018 17:35

1 ton Maraş dondurması yüzlerce vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldı

Vatandaşlar hem serinledi hem de dondurmacıların gösterileri ile eğlendi

KOCAELİ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Dondurma Kültür ve Sanat Festivali kapsamında farklı şehirlerde gerçekleştirilen festival dağıtımı Kocaeli'de de gerçekleşti. Bükme maraş dondurması için sıraya giren onlarca insan hem serinledi hem de dondurmacıların gösterisi ile eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Dondurma Kültür ve Sanat Festivali'nin etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında farklı illerde 50 ton ücretsiz bükme Maraş dondurması dağıtmayı hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, dondurma tırı Kocaeli'ne geldi. İzmit ilçesinde bulunan Seka Park'ta vatandaşlarla buluşan dondurma tırı, 1 ton bükme Maraş dondurmasını Kocaeliler'e dağıttı. Kocaelileri ücretsiz Maraş dondurması ile buluşturan etkinliğe katılan Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da satırla dondurma keserek tadına baktı.

Daha sonra başlayan dondurma dağıtım etkinliğinde sırada bekleyen yüzlere vatandaşa 1 ton dondurma dağıtıldı. Sırada sabırsızlıkla Maraş dondurması için bekleyen vatandaşlar, dondurmacıların gösterisi ile eğlenme fırsatı buldular. Etkinlikte konuşan Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, "Maraş dondurmasını burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Maraş dondurmasının her zaman gündemde olması gerekiyor. Herkese afiyet olsun" dedi.

Maraş dondurmasından tadan vatandaşlar da çok beğendiklerini ifade ederek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

1 Ton Maraş Dondurması Yüzlerce Vatandaşa Ücretsiz Olarak Dağıtıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1 Ton Maraş Dondurması Yüzlerce Vatandaşa Ücretsiz Olarak Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement