8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

07.03.2018 13:27

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Çelik, mesajında, AK Parti'nin 4 milyondan fazla kadın üyesiyle dünyanın en büyük kadın siyasi hareketine sahip olduğunu belirtti.

AK Parti'nin yüreğini ortaya koyan kadınların omuzlarında yükseldiğini kaydeden Çelik, "En büyük saygıyı, en büyük selamı, en samimi anmayı hak edenler, şehitlerimizin anneleridir, eşleridir, çocuklarıdır. Onların evlatları, eşleri, babaları birer kahramandır. Bu ülkenin, bu milletin bekası için geride sevdiklerini bırakarak gözlerini kırpmadan büyük bir mücadeleye giden ve hayatlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle, minnetle, hürmetle yad ediyorum. Gazilerimizeyse Rabbimden acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kadınlara yönelik şiddetin, cinayetlerin, istismarın son bulmasına vesile olmasını dileyerek, "15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yad ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyor, başta şehit anaları olmak üzere tüm kadınlarımızı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Özkeçeci

Özkeçeci de özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınların, ekonomiden siyasete her alanda başrol oynadığını vurgulayarak, "Dün Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mühimmat taşıyan kadınlarımız, bugün geleceğe daha güzel bir Türkiye taşımaktadır." ifadesini kullandı.

GSO Başkanı Konukoğlu

GSO Başkanı Konukoğlu ise istiklal ve istikbal mücadelesinde ön sıralarda yer alan kadınların, bugün ekonomik, sosyal ve siyasal alanda önemli başarılara imza attığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement