Adilcevaz'da Üst Geçit ve Trafik Işıkları Yapım Çalışması - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Üst Geçit ve Trafik Işıkları Yapım Çalışması

Adilcevaz\'da Üst Geçit ve Trafik Işıkları Yapım Çalışması

Karayolları Van Bölge Müdürlüğü tarafından Sahil Geçiş Projesi kapsamında Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde üst geçidin ve trafik sinyalizasyonun yapımına başladı.
Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy; ilçeyi modern bir turizm şehrine...

27.11.2013 09:55

Karayolları Van Bölge Müdürlüğü tarafından Sahil Geçiş Projesi kapsamında Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde üst geçidin ve trafik sinyalizasyonun yapımına başladı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy; ilçeyi modern bir turizm şehrine dönüştürmek için Karayolları Van Bölge Müdürlüğü ile birlikte çok çeşitli hizmetler yapmaya devam ettiklerini söyledi. Göksoy, "Bu hizmetlerin başında Adilcevaz Sahil Geçiş Yolu Projesi var. Proje kapsamında ilçemiz sahilinde modern Ay-yıldız motifli bir üst geçit ve trafik sinyalizasyon sistemi yapıyoruz. Sahil Yolu Projesi yapımına başlandığı günden itibaren üst geçit yapılacağını her toplantıda dile getirdik, hizmetlerimizi şahısların değil toplumun ve halkın menfaatleri doğrultusunda kullanacağız. Adilcevaz Belediye Başkanlığı olarak Adilcevaz'ın sahilini bölgenin en güzel sahili yapmak için bütün çabamızla çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız projeler ortadadır, Kısa süre içerisinde Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından üst geçit ve trafik sinyalizasyon sistemini halkımızın hizmetine sunacağız. Bu projelerin gerçekleşmesinde 5 yıllık belediye başkanlığım döneminde benden ve Adilcevaz halkından desteğini hiç esirgemeyen Karayolları Bölge Müdürümüz Ahmet Turan Gülhaş ve değerli hemşerimiz Karayolları Mühendisi Ziya Eken'e sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Üst Geçit ve Trafik Işıkları Yapım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement