AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Ucuz et çalışması büyükşehirlerde yaşayan insanlarımız açısından iyi bir çalışma olacaktır.

07.11.2017 18:05

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "Ucuz et çalışması büyükşehirlerde yaşayan insanlarımız açısından iyi bir çalışma olacaktır. İnşallah kasap esnafımızın da bu çalışmalarda mağdur edilmeyeceğini düşünüyorum." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İlçe ve Gençlik Kollarının kongrelerinin tamamının bittiğini belirterek, yeni yönetimlere çalışmalarında başarılar diledi.

Kadın kolları teşkilatlarının olağan kongrelerinin henüz başlamadığını aktaran Yurdunuseven, akabinde de il kongresi için bir tarih beklendiğini ifade etti.

Belediye Başkanları üzerinden dolandırıcılık hadiseleri oluştuğu noktasında haberler çıktığını anımsatan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Hiçbir vali, belediye başkanı, kaymakam veya müdür bir telefon açıp da bakanımızın selamını söyleyerek bir yerlere yardım yapılmasını istemez. Bu konunun altını çiziyorum. Halkımızın bu tür telefon dolandırıcılıklarına karşı dikkatli olmasını istiyorum. Yine biz önümüze çıkan tüm engellemelere rağmen bu bariyerleri aşa aşa yolumuza devam ediyoruz. Tüm oyunları boza boza yolumuza devam ediyoruz. İnşallah zafere de ulaşacağız."

"Ucuz et konusunda halkımızın menfaati önemli"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ucuz et çalışmasına değinen Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"Et, konusunda öncelikle çoğunluğun talebi ilk sırada geliyor. Vatandaşımızın menfaati ön planda. Kasap esnafımız süreçte bazı mağduriyetler yaşayacaklardır ama ilerleyen süreçte piyasa şartları kendi kendini oluşturacağı kanaatindeyim. Ucuz etin de piyasaya girmesiyle onlarda eti ucuza mal edeceklerdir. Tabi Bakanlığımız kasap esnafına da ucuz et temini noktasında bir takım çalışma yapacaktır. Esnafta piyasa noktasında oluşacak şartlar içerisinde onlar da kesimi ucuzlatıp, halka ucuz et satacaklardır. Bu noktada da halkımızda bir memnuniyet söz konusudur. Biz Afyonkarahisar olarak o kadar et pahalılığını hissetmiyoruz. Çünkü Türkiye'de et üretim merkezlerinden birisiyiz. Büyükşehirlerde et fiyatları 50-60 liradan başlıyor. Bu ucuz et çalışması büyükşehirlerde yaşayan insanlarımız açısından iyi bir çalışma olacaktır. İnşallah kasap esnafımızın da bu çalışmalarda mağdur edilmeyeceğini düşünüyorum."

Toplantıya, Yurdunuseven'in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çelikbaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement