AK Parti Kırşehir Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kırşehir Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Kırşehir teşkilatı için bayramlaşma programı düzenlendi.

26.06.2017 12:57

AK Parti Kırşehir teşkilatı için bayramlaşma programı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasındaki törende, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Mustafa Kendirli, vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı. Kendirli, burada yaptığı konuşmada, teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İl teşkilatı olarak kongre sürecine girildiğini belirten Kendirli, bayramdan sonra yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüreceklerini, tüm hemşehrilerine ulaşma gayreti içinde olacaklarını vurguladı. Kendirli, kongre süreci kapsamında temmuz ayında delege seçimlerini, ağustos ayında ise ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini anlattı.

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci de Ramazan Bayramı'nın Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehir'de de kardeşlik, birlik ve dayanışma içerisinde geçtiğini ifade ederek, bu dayanışma ruhunun önemine işaret etti.

Konuşmaların ardından partililer ve vatandaşlar bayramlaştı. Programa, belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kırşehir Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement