Alaplı'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Alaplı\'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 1 ve 7 Ekim 2012 tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenleneceği belirtildi.

02.10.2012 10:27

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 1 ve 7 Ekim 2012 tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenleneceği belirtildi.

Alaplı Müftü Vekili Osman Fatih Eryiğit, ilçede 1 ve 7 Ekim 2012 tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

Kutlama etkinliklerine tüm ilçe halkının katılımını beklediklerini belirten Eryiğit," 1-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayacağız

Öncelikle yapmayı düşündüğümüz etkinlikler ile bu haftanın, hem bizlere hem de halkımıza hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Ekinliklerimize ilk olarak Alaplı Engelliler Derneğine

2 Ekim 2012 tarihinde saat 16.00 da yapacağımız ziyaret ile başlayacağız. Malum olduğu üzere bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması 'Camiler ve Engelliler' şeklindedir. Buna göre engelli kardeşlerimizin taleplerini almayı öncelikli olarak gördük. İnşallah Müftülük olarak engelli kardeşlerimiz ile ilişkilerimizi daha ileri noktalara taşımaya çalışacağız.3 Ekim 2012 Çarşamba günü Alaplı Merkez Camii önünde kan bağışı kampanyamız olacak.

Bununla ilgili görevli arkadaşlarımıza duyurularımızı yaptık. Sizin aracılığınızla da ulaşabildiğimiz herkese çağrıda bulunalım. Özellikle herhangi bir engeli olmadığı halde hiç kan vermemiş kardeşlerimize sesleniyoruz; gelin sizde kan verin, bu iyiliğe sizde katılın. Pişman olmayacağınıza inanıyorum. 3 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 19.00 da Belediye Kültür Merkezinde 'Camiler ve Engelliler' konulu, il Müftümüz Refik Bulut'un vereceği konferansımız olacaktır. Konferansın konusu cami, konferansçıda camilere yılarca hizmet etmiş bir hocamız olunca halkımızın ilgisinin yoğun olacağını tahmin ediyoruz.

Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor ve hafta içerisinde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement