Ayvalıklı Ak Kadınlardan Engellilere Ak İftar - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Ak Kadınlardan Engellilere Ak İftar

Ayvalıklı Ak Kadınlardan Engellilere Ak İftar

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayvalık İlçe Kadın Kolları tarafından engellilere iftar yemeği verildi.

21.07.2013 16:05

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayvalık İlçe Kadın Kolları tarafından engellilere iftar yemeği verildi.

Önceki akşam, Ayvalık Turizm Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi bünyesindeki Uygulama Otelinde gerçekleşen iftar yemeğinde; AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, İlçe Başkan Yardımcısı Hasbi Gider, ilçe yöneticileri Mehmet Anıl Okyar, Ahmet Sakallı, AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin Gökhan'ın yanı sıra; İl Gençlik Kolları yöneticileri, AK Parti Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Coşkun'un yanı sıra; Gençlik Kolları yöneticileri; Mete Küçükçimen, Melikşah Karakaya, Derya Kaptan, ve Zarife Acar hazır bulundu. Ak Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan öncülüğünde, İlçe Kadın Kolları yöneticileri Ayşegül Bilir, Selda Aşık ve Arzu Aslan'ın öncülüğünde gerçekleşen iftar yemeğine; Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Halil Burgaz'ın yanı sıra; derneğin Altınova Şubesi Başkanı Gülay Çaprazbuyruk ve yaklaşık 100 dernek üyesi engellinin katıldığı gözlendi.

Çorba, tavuk sote, pilav, salata, meşrubat ve mevsim meyvelerinden oluşan menünün, iftar saatinin başlamasıyla büyük bir iştahla yenildiği yemeğin ardından Ayvalıklı Akkadınlar masa masa dolaşarak engelli gruplarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KATILIMCI ENGELLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İftar yemeğinin ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan Ayvalık AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, engellilerle birlikte aynı sofrayı paylaşmanın kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini kaydetti. Özcan, "Amacımız engelli kardeşlerimizle bir araya gelmekti. Bu yüzden de bu organizasyonu hayata geçirdik. Bu vesile ile hem yeni yeni engelli dostlarımızla tanışma imkanı bulduk. Hem de bizlere aktardıkları bazı sorunlarını ilgili resmi merciilere ulaştırabilme ve çözümlenmesine katkı verebilme olanağına kavuştuk. Çok nezih bir organizasyon oldu. Düzenlediğimiz iftar yemeğine yoğun ilgi gösterdikleri için başta Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi yönetimi olmak üzere tüm engelli katılımcı dostlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Ak Kadınlardan Engellilere Ak İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement