Bakan Kaya Çocuk Evini Ziyaret Etti, Vatandaşlara Simit İkram Etti - Son Dakika
Genel

Bakan Kaya Çocuk Evini Ziyaret Etti, Vatandaşlara Simit İkram Etti

Bakan Kaya çocuk evini ziyaret etti, vatandaşlara simit ikram ettiANTALYA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çocuk evini ziyaret etti, esnafla sohbet etti.

11.02.2018 18:43

Bakan Kaya çocuk evini ziyaret etti, vatandaşlara simit ikram etti

ANTALYA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çocuk evini ziyaret etti, esnafla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Antalya programı kapsamında Memerevleri Mahallesi'ndeki Çocuk Evi'ni ziyaret etti. Bakan Kaya, buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretin ardından Bakan Kaya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Gökçen Özdoğan Enç ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Kazım Özalp Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kaya, bir simitçiden satın aldığı simitleri kendisini takip eden gazetecilere ve vatandaşlara ikram etti. Sayan, kente tatil için gelen Çinli turistlerle de bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kaya, daha sonra Kaleiçi'nde bulunan Antalya Olgunlaşma Enstitüsünde Teke Yöresi Yörükleri'nin sosyal yaşam ve giyim kültürünü yansıtan "Yörüklerde Baş ve Aksesuarlar" sergisinin açışını yaptı.

Bakan Kaya Çocuk Evini Ziyaret Etti, Vatandaşlara Simit İkram Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Kaya Çocuk Evini Ziyaret Etti, Vatandaşlara Simit İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement