Bursaspor Kulübü Olağan Kongresi'nin Ardından - Son Dakika
Yerel

Bursaspor Kulübü Olağan Kongresi'nin Ardından

Bursaspor Kulübü'nün olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

18.05.2015 21:25

Bursaspor Kulübü'nün olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

51. Genel Kurul'da seçilen ve bugün mazbatasını alan yeni yönetim kurulu, Recep Bölükbaşı başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplandı.

Yapılan toplantıya asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri, disiplin ve denetleme kurulu üyelerinin yanı sıra başkan adayları olan Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Bölükbaşı, geçen yıl yapmış oldukları çalışmalar sonucunda 51.Genel Kurul'da üyelerin teveccühleri ile yeniden kendilerine görev tevdi edildiğini belirterek, "Seçimden sonra istişare toplantısı yapıyoruz. Birbirimizi iyi tanıyacağız. Büyük Bursaspor için çalışmalar yapacağız. Hepinize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. İyi bir Genel Kurul geçti. Genel Kurullar hizmete dönüşmesi için yapılan bir yarış. Çekişmeli ve heyecanlı bir kongre oldu. Vakit kaybetmeden hep beraber çok çalışacağız. Bizlerden çok şey bekleniyor. Hepinize güveniyorum. Tüm Bursa'yı kucakladığımızda ve bütünlük oluştuğunda, sezon sonunda 2009-2010 sezonunda oluşan tabloyu yaşatacağız" diye konuştu.

Toplantının sonunda Bölükbaşı, yönetim kurulundaki görev dağılımını açıkladı.

Buna göre Recep Bölükbaşı'nın başkanlığındaki yeni yönetimin görev dağılımı şöyle:

"Hasan Gülayan 2. Başkan, Mustafa Oran Başkan Vekili, Prof. Dr. Nihat Sapan Genel Sekreter, Kemal Güler Mali Asbaşkan, Hüseyin Akdemir İdari Asbaşkan, Necmettin Kocaman Futbol Şube Sorumlusu, Osman Malakçı Federasyon Temsilcisi, Ali Turan Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu, Faruk Bakgör Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan, Mustafa Vardar Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan, Ahmet Eraslan Bursastore Sorumlusu, Halil Özyürek Amatör Şubelerden Sorumlu, Ahmet Bozdemir Tesislerden ve Katlı Otopark Sorumlu Asbaşkan, Konuralp Yeşil Hukuk İşleri Sorumlusu"

Bölükbaşı, Proje ve AR-GE Grup Başkanlığı'na Cüneyt Özkan ve ekibinin, Mesut Mestan başkan danışmanlığına, pilot takım Yeşil Bursa A.Ş'nin başkanlığına ise Kemal Güler'in getirildiğini belirtti.

Öte yandan Başkan Bölükbaşı, hukuk işleri, kadınlar, mali ve denetleme komisyonlarının kurulacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor Kulübü Olağan Kongresi'nin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement