Fenerbahçe'yle Anlaşan Cocu, PSV'nin Yeni Sözleşme Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yle Anlaşan Cocu, PSV'nin Yeni Sözleşme Teklifini Kabul Etmedi

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Phillip Cocu, "Yeni bir maceraya atılmak F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" diyerek PSV'nin yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

21.06.2018 08:30  Güncelleme: 09:28

Fenerbahçe'nin prensip anlaşması yaptığı ve Aykut Kocaman'm yerine getirmeyi planladığı HollandalI teknik direktör Phillip Cocu'ya şampiyon yaptığı PSV Eindhoven'den sözleşme fesih işlemleri sürerken sürpriz bir teklif geldi.

PSV yöneticileri Cocu'ya, "Seninle 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalayalım. Yıllık maaşına da zam yapalım" önerisinde bulundu. 48 yaşındaki teknik adam ise teklifi "Ben Fenerbahçe'ye söz verdim. Yeni bir maceraya atılmak, Fener'e gitmek istiyorum" diyerek geri çevirdi.

ANLAŞARAK AYRILMAK İSTİYOR

PSV Eindhoven'dan yılda 1 milyon euro alan Phillip Cocu, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etmek istiyor. Tek taraflı fesihte bedelin 6 milyon euroya yaklaşacak olması nedeniyle Cocu, PSV yönetimiyle ters düşmemeye çalışıyor.

Sözleşme fesih pazarlıklannın sürmesi nedeniyle de Fenerbahçe prensipte anlaştığı Phillip Cocu'yu resmi olarak açıklayamıyor.

Fenerbahçe\'yle Anlaşan Cocu, PSV\'nin Yeni Sözleşme Teklifini Kabul Etmedi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yle Anlaşan Cocu, PSV'nin Yeni Sözleşme Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ezik Fener : Orda alıyor 1 milyon euro, burda alacak en az 2,5 milyon euro. Tabi gelmek ister. Ama boş transfer. Aykut kocamanın Hollanda şubesi. Futbolcudan bozma sıradan biri. Bir de bunu getirmek için Aykuta 3 milyon euroya yakın tazminat ödendi. Fenerinki hep bi umut dünyası lakin her Mayısta kupanın sapı kalıyor fenere 6 12 Yanıtla
  • veysel: aykutu cok arar fb yazık etiniz aykuta ve ayıp etiniz 5 8 Yanıtla
  • Fanatik: Andsmero daha öncede uyarmıştım seni.Yorumunu kendi kulubüne sakla.Seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma.Sen cinconunla oyna.Bu kulubün adını ağzına alma. 4 1 Yanıtla
  • andsmero: yazık ettın kendıne fenerde oynayan hıc bır oyuncu gs ve bjk nın 11 nde oynayamayacak klube gelıyorsun hayırlı olsun 0 1 Yanıtla

Advertisement