Dr. Michael Murray, Masterclass 2015 için Türkiye'deydi - Son Dakika
Güncel

Dr. Michael Murray, Masterclass 2015 için Türkiye'deydi

Dr. Michael Murray, Masterclass 2015 için Türkiye\'deydi

Doğal tıbbın önde gelen uzmanlarından Dr. Michael Murray, Solgar Vitamin'in konuğu olarak ikinci kez Türkiye'ye geldi.

11.05.2015 11:01

Dr. Murray, Solgar'ın İstanbul ve İzmir'de düzenlediği Masterclass 2015 organizasyonunda doğal tedavi yöntemleri ve besin takviyeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Solgar Türkiye'nin davetlisi olarak ilk olarak Masterclass 2006 için İstanbul'a gelen Dr. Michael Murray, Masterclass 2015 için yeniden Türkiye'ye gelerek sağlık alanında görev yapan profesyonellere sağlıklı yaşam üzerine hem İstanbul hem de İzmir'de kapsamlı bir sunum yaptı.

Dr. Michael Murray, Solgar'ın düzenlediği Masterclass 2015 organizasyonunda 900' yakın sağlık profesyoneli ile doğal tedavi yöntemleri ve besin takviyeleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Bu organizasyonda Besin Takviyesi Kullanımının Temel İlkeleri, Temel Besinlerin Güçlü Etkileri ve Sağlık için Temel Besin Destekleri, Nutrigenomik, Yaşamı Uzatma ve Mitokondriyal Gelişime Giriş, Doğal Ürünlerle İlgili Son Araştırmalar ve Yorumlar konularına detaylı olarak yer verildi.

Doğal tıbbın bilimsel gerçekliği olmalıdır…

Geçtiğimiz 35 yıl boyunca, Dr. Michael Murray tıp literatüründe, beslenme alışkanlıkları, vitaminler, mineraller, çeşitli spesifik takviyeler, tıbbi bitkiler ve diğer doğal tedavilerle ilgili 65.000'den fazla bilimsel makale derlemiştir.

Tüm hayatını, doktorları, hastaları ve tüm halkı, doğanın olağanüstü iyileştirici etkisi konusunda bilgilendirmeye adayan Dr. Murray'e göre:

"Doğal tıpla ilgili en yaygın söylemlerden biri, bilimsel gerçekliği olmadığıdır. Gerçek ise, genel hastalıkların birçoğunun tedavisi için, daha doğal yaklaşımları destekleyen pek çok bilimsel araştırmanın tıbbi literatürde yer aldığıdır."

Birçok kişi, sağlıklı yaşam keyfini sağlayan doğal yaklaşımların farkında olmadan yaşamlarını sürdürmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Michael Murray, Masterclass 2015 için Türkiye'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement