Edirne'de Kaçak Ürün Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Edirne'de Kaçak Ürün Operasyonu

Edirne\'de Kaçak Ürün Operasyonu
29.12.2025 23:35

Edirne'de düzenlenen operasyonda 784 sentetik ecza, 518 sahte parfüm ve kaçak ürünler ele geçirildi.

Edirne'de düzenlenen operasyonda 784 sentetik ecza hap, 518 şişe sahte parfüm, 19 şişe kaçak içki ve 60 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Dilaverbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir depoda silah olabileceği ihbarı üzerine bölgeye sevk edildi.

Depodan çıkan bir şüphelinin çantasında yapılan aramada 301 sentetik ecza hap ele geçirildi.

Ardından arama kararıyla depoya giren ekipler, yaptıkları çalışmada 483 sentetik ecza hap, 518 şişe sahte parfüm, 19 şişe kaçak içki ve 60 kilogram kaçak tütün ele geçirdi.

Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Kaçak Ürün Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement