Falcao'nun menajerinden transfer açıklaması: Galatasaray'dan ayrılmayacak - Son Dakika
Spor

Falcao'nun menajerinden transfer açıklaması: Galatasaray'dan ayrılmayacak

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun İstanbul'da mutlu olduğunu ve sarı kırmızılı kulüpten ayrılmayacağını söyledi.

27.04.2020 19:27  Güncelleme: 19:30

Galatasaray'ın dünyaca ünlü forveti Radamel Falcao hakkında uzun süredir transfer iddiaları dolaşıyor. Özellikle Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in, 34 yaşındaki futbolcuya senelik 12 milyon euro maaş önermesi, manşetleri süslemişti. Bütün bu iddialarla ilgili golcü futbolcunun menajeri Jorge Mendes konuştu.

"PARA HER ŞEY DEĞİLDİR"

Mendes, "Çıkan haberleri tabii ki ben de görüyorum. Ancak gerçekler yazıldığı gibi değil" şeklinde konuştu.

"TRANSFER SÖZ KONUSU DEĞİL"

Portekizli menajer, "Falcao, futbol hayatı boyunca çok büyük başarılar ve çok büyük paralar kazandı. Bu kariyere ulaşan bir futbolcu için özellikle parasal anlamda fazla bir hedef kalmıyor. Radamel Falcao ve ailesinin İstanbul'da çok mutlu olduğunu biliyorum. Ayrıca Galatasaray harika bir kulüp. Üstelik Falcao'nun devam eden bir mukavelesi bulunuyor. Size şunu söyleyebilirim ki kesinlikle transfer gibi bir seçenek söz konusu değil" yorumunda bulundu.

"KOLAY KOLAY AYRILMAZ"

Jorge Mendes, "Koronavirüs salgını sebebiyle neredeyse bütün dünyada futbol durdu. Tabii ki yeniden transferler olacak. Ancak eskisi gibi bir piyasa kalmadığı da kesin. Falcao, Galatasaray'a gelebilmek için büyük fedakarlıklar yaptı. Bu fedakarlığı yapan bir oyuncunun zaten kolayca ayrılmasını bekleyemezsiniz. Bence yazılan haberleri fazla ciddiye almayın. Radamel Falcao, Galatasaray'la şampiyonluk yaşamak istiyor" diye konuştu.

Kolombiyalı forvet Falcao, bu sezon takımıyla çıktığı 20 resmi maçta rakip filelere tam 10 gol atma başarısı gösterdi.

(Akşam)

Falcao\'nun menajerinden transfer açıklaması: Galatasaray\'dan ayrılmayacak

Son Dakika Spor Falcao'nun menajerinden transfer açıklaması: Galatasaray'dan ayrılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • GsLi: 3 yıldızlı kuşlar bu habere oldukça üzülecekler 1 0 Yanıtla
    Fenerli: Hey yavrum heyy şu daralan futbol ekonomisinde hangi enayi falcaoya 7 milyon euro verir al senin olsun 0 0
  • Lazamel Falzao: Menejerinden Kolpaom ay pardon Falcaom ayrilmayacak bonuslarla 7 aliyor bana da dunya kadar avanta veriyorlar yedigi onunde yemedigi arkasinda superlig kolay zaten cikiyor yukatele , gazisehire , çökelek spora 2 gol atiyor hemen kral ilan ediyorlar , yarim sezon yatti Kolpaom kimse ses etmedi valla keyfimiz rahat tatil gibi bizim icin 5 mac yatis 3 mac oyna onda da penaltidan 2 gol Kolpaom kral niye birakip gidelim mis gibi tatil cennetini enayimiyiz biz...Zaten 34 yasinda sozlesme 37 yasinda bitiyor o zaman kolpaom Umreye gidecek ... Malatasarayim da caycinin guvenligin temizlikcinin parasini vermesin klup borcta diye ama Kolpaomun 7 milyon eurosundan 1 kurus eksik oderse Fifaya gideriz . 0 0 Yanıtla
  • Xxx : Ayrılır mı tabi buldu çiftlik gibi kulübü kaç maç oynadı bu falco 0 0 Yanıtla
  • Fb li: Niye ayrılsınki malkao yattıgi yerden para akıyor cebine 0 0 Yanıtla
  • yeşil: para herşey değil diyen adam takımın en cok para alan adamı ne lahana ne pehriz 0 0 Yanıtla
  • dkshfhsj: bi istediğim bişeyde olsa şaşarım 0 0 Yanıtla

Advertisement