Fenerbahçe-Gençlerbirliği Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Fenerbahçe-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği mücadelesine, Olympique Marsilya maçındaki 11'den tek değişiklikle çıktı.

25.11.2012 19:16

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği mücadelesine, Olympique Marsilya maçındaki 11'den tek değişiklikle çıktı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-lacivertli ekipte cezalı olan Caner Erkin'in yerine Stoch ilk 11'de yer aldı ve orta alanın solunda forma giydi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son iki resmi maçta sahaya sürdüğü ilk 11'de, Caner'in cezası nedeniyle değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Sarı-lacivertli takımda cezalı Caner'in yanı sıra Krasic, Bienvenu, Orhan Şam, Özgür Çek, Serdar Kesimal ve Salih Uçan 18 kişilik kadronun dışında kaldılar.

-Krasic ligde üst üste 4 maçtır 18'de yok-

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Krasic, performansındaki düşüş nedeniyle ligde üst üste 4'üncü maçta da 18 kişilik kadroya giremedi.

Ligde en son 9. haftada Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'a 3-1 yenildiği maçta ilk 11'de sahaya çıkan Krasic, ardından Akhisar Belediyespor, Orduspor ve Eskişehirspor maçlarında 18'de yer almadı.

-Futbolculara sevgi gösterileri-

Taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Olympique Marsilya karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle, (C) Grubu'ndan lider çıkmayı garantileyen sarı-lacivertlilere sevgi gösterilerinde bulundu.

Futbolcular maç öncesi ısınma çalışmaları sırasında gerçekleştirilen tezahüratlar üzerine, tribünlere giderek taraftarlarını selamladılar.

-"Marsilya Fatihi Bekir İrtegün" tezahüratı-

Karşılaşma öncesi bütün futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların gözdesi, Bekir İrtegün oldu.

Olympique Marsilya karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Bekir'i

"Marsilya Fatihi" ve "Avrupa Fatihi" şeklinde tezahüratlarla tribünlere çağıran taraftarlar, sarı-lacivertli oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu.

-Kocaman: "Konsantrasyonumuzu lige çevirdik"-

Teknik direktör Aykut Kocaman, maç öncesi yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı değerlendirmede, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hedeflerine ulaştıktan sonra konsantrasyonlarını tamamen lige çevirdiklerini ifade ederken, Gençlerbirliği maçı için, "Atlanması güç bir eşik olarak görünmesine rağmen, iyi bir ritm, yüksek bir enerjiyle geçebileceğimizi düşünüyorum ve umut ediyorum" ifadesini kullandı.

-Notlar-

-Taraftarlar bazı tribünlerde Filistin Bayrağı açtılar.

-Az sayıda Gençlerbirliği taraftarı, Fenerbahçe karşısında takımlarına destek verdiler.

Muhabir: Serdal Kalaycı/ Mehmet Fatih Duman

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Gençlerbirliği Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement