Feshane'de Ordu Günleri - Son Dakika
Güncel

Feshane'de Ordu Günleri

Üçüncüsü düzenlenen Feshane Ordu Günleri, ziyaretçi akınına uğradı.

26.05.2013 09:42

Üçüncüsü düzenlenen Feshane Ordu Günleri, ziyaretçi akınına uğradı. Perşembe günü başlayan etkinlik hafta sonu diğer günlere nazaran oldukça ilgi gördü. Birçok siyasinin de halka buluştuğu Ordu Günleri, bu akşam düzenlenecek olan

kapanış töreninin ardından sona erecek.

ORDU EN ÇOK REKORTMEN ÇIKARAN İL

Kırdığı rekorlarla tanınan ünü sporcu Namık Ekin, 3. Ordu Günleri'nde Feshane'yi ziyaret etti. Namık Ekin, Orduluların rekor kırmaya çok uygun olduğunu belirterek, dünya da birçok Ordulu rekortmen sporcu olduğunu ifade etti. Türkiye'nin ilk olimpiyat derecesini alan bayan sporcunun Ordulu olduğunu belirten Ekin, "Ordu'dan çıkardığımız judocuların sayısı belirsiz, neredeyse hepsinin dünya ve Avrupa şampiyonlukları var. Benim iki damadım da Ordulu, bu yüzden ben de artık kendimi Ordulu hissediyorum" diye konuştu.

71 yaşındaki rekortmen sporcu yaptığı açıklamalarda, Ordu – Giresun havaalanı açılışı sırasında yeni bir rekor denemesi yapacağını aktardı. Ekin, yeni rekorunu ya deniz altında bir akvaryumun içinde 8 gün 8 gece kalarak; ya da 19 metre yükseklikte bir vincin ucundaki cam evde yaşayarak kırmaya çalışacak.

HER GÜN KONSER HER GÜN TİYATRO

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Ordu Günleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de tiyatro geleneğinden vazgeçmedi. Tiyatroyu Feshane'ye getiren ilk il olan Ordu, bu sene de ziyaretçilerine tiyatro ve konser ziyafeti veriyor. Etkinliğin en büyük sürprizi Nil Karaibrahimgil, dün akşam sahne aldı.

Etkinliğin üçüncü gününde AK Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener ve Eyüp Fatsa; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksü ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Feshane Ordu Günleri'ni ziyaret eden önemli isimler oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Feshane'de Ordu Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement