FOX TV, 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddiasını yalanladı - Son Dakika
Medya

FOX TV, 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddiasını yalanladı

RTÜK'e FOX TV'ye yaptırım uygulanması için çağrı yapan AK Partili Mustafa Birinci, "FOX TV, Selçuk Tepeli'yi kovmuş" iddiasında bulunmuştu. Bu iddia kanal tarafından yalanlandı.

21.05.2022 15:45  Güncelleme: 15:49

Selçuk Tepeli, çiftçilerin sorunlarını dile getiren haberin ardından sinirlerine hakim olamadı. Haberin yayınlanmasının ardından "Geç abi geç" diyerek yönetmene seslenen Selçuk Tepeli elindeki kalemi, ardından da bardağı fırlattı.

"SELÇUK TEPELİ KAPININ ÖNÜNE KOYULMUŞ"

Selçuk Tepeli'nin bu anları sonrasında AK Parti'den iki kez milletvekili adayı olan Cihan Saraç, sosyal medya hesabından bir iddia ortaya attı. Saraç, "FOX TV'nin bardak fırlatan artist sunucusu Selçuk Tepeli kapının önüne koyulmuş. Doğrusu buydu" şeklinde mesaj yazdı.

KANAL YÖNETİCİLERİ İDDİAYI YALANLADI

Bu paylaşım gözler FOX TV'ye çevrildi. Selçuk Tepeli'nin kovulduğu yönündeki iddiaları yalanlayan kanalın üst düzey yöneticileri iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

AK PARTİLİ İSİMDEN RTÜK'E ÇAĞRI

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci de RTÜK'e çağrı yaparak "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, FOX TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı.

FOX TV, \'Selçuk Tepeli kovuldu\' iddiasını yalanladı

Son Dakika Medya FOX TV, 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddiasını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali murat Çetinkaya: selçuk tepeli tam yerinde tepki göstermiş niye kovsunlar 1 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Ben bu güne kadar yerel TV'ler de bile böyle bir rezalet görmedim. Allah'ın sopası yok derler.Nelere kadirdir O.Sabah tan akşama kadar Biden'in suladığı ağaçları anlatırsan işte böyle olur. 0 1 Yanıtla
  • osman kara: tek dogru haberi yapan adam gıbı adam arkandayız tepeli 1 0 Yanıtla

Advertisement