Genel Müdür Coşkun, Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Genel Müdür Coşkun, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Genel Müdür Coşkun, Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, en kutsal mesleklerden biri olan öğretmenliğin bedelinin hiçbir maddi karşılıkla ödenemeyeceğini ifade etti.

23.11.2017 14:47  Güncelleme: 14:46

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genel Müdür Coşkun mesajında, "Yeryüzündeki en kutsal mesleklerden biri olan öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek bir emek gerektirir. Benim de mensubu olduğum ve uzun yıllar aşkla icra ettiğim bu meslek, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında yol göstericisidir. İlk emri "Oku" olan dinimizin de Müslümanlara öğüdü, her daim öğrenmeye ve gelişmeye açık olmamız yönündedir. Aydınlık yarınlar, Cumhuriyet'e sahip çıkan değerli öğretmenlerin, genç dimağlarda bırakacağı güçlü ve kalıcı izlerle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bu vesile ile bir kez daha derin şükran ve saygıyla anıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Müdür Coşkun, Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement